2777
2789
عنوان

جغدا بیاید

53 بازدید | 8 پست

چیکارا میکنیدد چرا بیدارینن😂

من که تازه میخوام یه قسمت دیگه سریال ببینم فردام هروقت بیدار شدم تا شب کارای عقب موندم رو انجام بدم

شما برنامتون برا فردا چیه

کاربری دست دو نفر میباشد❗    

تو فکر اینم چیجوری از احساساتم براش بگم چون سختمه و اعتماد ب نفسم پایینه

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
تو فکر اینم چیجوری از احساساتم براش بگم چون سختمه و اعتماد ب نفسم پایینه

امیدوارم کنار بیای و بتونی بگی و به چیزای قشنگ ختمشه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم کنار بیای و بتونی بگی و به چیزای قشنگ ختمشه❤

فداتشم ممنون بنظرت چه کتابی براش بخرم ب عنوان هدیه؟ ی کتابی ک عاشقانه و احساسی باشه وبتونه اون کتاب حداقل بفهمونه ک خیلی دوسش دارم😂 خودم ک نمیتونم بگم

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
فداتشم ممنون بنظرت چه کتابی براش بخرم ب عنوان هدیه؟ ی کتابی ک عاشقانه و احساسی باشه وبتونه اون کتاب ...

کتاب عاشقانه زیاد نمیخونم ولی یکی خوندم و خیلی خوشم اومد نحسی ستارگان بخت ما بود

تهش غمگینه اما به شدت کتاب عمیقی و زیباییه

کتاب عاشقانه زیاد نمیخونم ولی یکی خوندم و خیلی خوشم اومد نحسی ستارگان بخت ما بود تهش غمگینه اما به ...

مرسی مهربونم

برای اعتماد به نفستم

امضات که خیلی ادم با اعتماد به نفسی نشونت میده😉

البته اینجا مجازیه همیشه همینجوری باش

خودتو دوست داشته باشی و برای خودت ارزش قائلشی کم کم برای بقیم ارزشمند میشی و اعتماد به نفست میره بالا

پس باور داشته باش که بهترین ورژن خودتی و برو تو دل قضیه

شبت خوش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز