2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه شیر خودتونو میدین ک باید رعایت غذایی داشته باشید

اگه شیرخشکم میدین ک خود شیرخشک هم باعث نفخ ویبوست میشه

ما جنوبیا ب بچه ای ک شکم درد داره یا نفخ داروی محلی میدیم

مثلا وقتی بچه اصلا اروم نمیشه کندر تلخ وهل میجوشونیم بانبات بهش میدیم

دوسه تا تکه کندر با دونه های یه هل وکمی نبات ابم نصف استکان 

خدای مهربونم 😘هرچی زودتر منو صاحب یه دختر سالم وصالح ناز بانمک تو دل برو گوگولی بکن 🧕🏻میخوام اگه بشه تو ماه تولد خودمم دنیا بیاد😍 میدونی اگه تو بخوای همه چیز امکان پذیر هست وهیچ غیرممکنی وجود نداره خیییییلی دوستت دارم بزرگترین پشت وپناهم💖💋

نه شیر خشک

بچه ی داداشمم شیرخشکیه روزانه چربش میکنم قنداق میکنیم داروی کولیف وگریمچر بهش میده داروی محلی هم میدیم

خدای مهربونم 😘هرچی زودتر منو صاحب یه دختر سالم وصالح ناز بانمک تو دل برو گوگولی بکن 🧕🏻میخوام اگه بشه تو ماه تولد خودمم دنیا بیاد😍 میدونی اگه تو بخوای همه چیز امکان پذیر هست وهیچ غیرممکنی وجود نداره خیییییلی دوستت دارم بزرگترین پشت وپناهم💖💋

4ماه

تا ۶ ماه همینطوره بعدش یه کم بهتر میشه فعلا فقط صبوری صبوری صبوری و مادری و محبت به نوزاد خودم تو شرایط وحشتناک بودم الان یک سال و نیمشه شبی تا چهار بار بیدار میشه و گریه می کنه. اون قطره ها دکترم بده بی تاثیر نیست

دکتر رفتم چیزی ندادن

کولیک درمان قطعی نداره باید دوره اش تموم بشه معمولا تا ۴ ماهگی هست دختر من تا ۶ ماهگی داشت و از نوع شدید بود انواع قطره و دارو روغن و ماساژ و امتحان کردم حتی ذره ای موثر نبود فقط تحمل کن عزیزم خوب میشه هر چی بگذره کمتر میشه 

شکم درد نداره

پس گریه اش واسه چیه؟

خوب واسه نفخ ودلدرشه دیگه

البته بچه ی چهارماهه شاید بیقراری واسه دندون هم داشته باشه

کولیک درمان قطعی نداره باید دوره اش تموم بشه معمولا تا ۴ ماهگی هست دختر من تا ۶ ماهگی داشت و از نوع ...

منم دوتا پسرام تا شش ماه نفخ شدید ودلدرد داشتن به هیچ صراطی هم مستقیم نبودن وهیچ دارویی اثر نداشت فقط کندرتلخ وهل ونبات ک میدادم یکم اروم میشدن مرتبم رو شکم میزاشتمشون رو پام اروم میگرفتن