2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادش بخیر ده سال پیش بود فک کنم دیدمش 🥹

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
قشنگه ببین 

دیدمش دیگ.  اون زمان سی دیشو خریدم.  نگاه میکردم.   

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
اره عزیزم سانسور کردن یکم که نشون میده باید خودت بگیری چی شده دیگه. با اینکه قدیمیه ولی قشنگ و غم ا ...

شما تو روبیکس دنبال میکنی الان بشیر دیده یا هنوز گلخونه رو ندیده ؟آخه ثمر گفت بیا فرار کنیم 

آخه الان میخان فرار کنن اینجا فکر کنم گلخونه رو رفتن یادم نیست بشیر اینجا هنوز ندیده ؟؟

نه هنوز ندیده کم کم از اینجا به بعد بو می‌بره فرار نمیکنن مهند نمیاد .

دخترم زندگیمه❤️
شما تو روبیکس دنبال میکنی الان بشیر دیده یا هنوز گلخونه رو ندیده ؟آخه ثمر گفت بیا فرار کنیم 

من الان دنبالش نمیکنم قبلاً که یادمه هنوز بشیر نمیدونه بعدنا بو میبره

دخترم زندگیمه❤️
منم دیدم ولی بازم دوست دارم اصلا قدیمی نمیشه جز گوشی های دستشون 😃

گاهی کلیپاش تو اینستا میبینم.    اره واقعا.   حتی تیپاشون ب روز هس. سمر بشدت خوش لباس بود تو سریال