2777
2789
عنوان

علاقه برای شروع ازدواج

101 بازدید | 13 پست

خانومای متاهل میشه با توجه به تجربه هاتون بگید اگه یه نفر ادمو دوس داشته باشه و محبت کنه ولی شما بهش حس خاصی نداشته باشین

ایا ممکنه حس ایجاد شه؟ ینی ازدواج کنی اوکی میشه یا نه؟

بله عزیزم صددرصد

ولی خب خودتم باید یه پیش زمینه داشته باشی 

مثلا اگر وقتی نگاش میکنی چندشت میشه یا خوشت نمیاد ازش فک نکنم با محبت ایشون درست بشه چ بسا ک محبتهاشم ب چشمت چندش اور میشه

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اصلا به دلت نشسته؟

من یه نامزد داشتم خیلییییییی دوسم داشت همه کار برام میکرد کلا به اصرار خودش هم نامزدش شدم گفت اگه بهم فرصت بدی نامزد کنیم توهم عاشق من میشی(من ازش خوشم نمیومد اصلا به دلم نبود)

واقعا هم همه کار کرد خیلی هم با محبت بود آخر نتونستم بهم زدم

تو آشنایی با همسرم بازم ایشون اول دید پسندید و خیلی زیاد علاقمند شد و از داییم خواست معرفش بشه

من همسرمو دیدم به دلم نشست اما علاقمند نبودم تو رفت و آمدی که کردیم بیشتر خوشم اومد و بعد نامزدیو عقد و ازدواج

الان خیلی ددسش دارم خیلی بعد ۷ سال

نمیدونم چیکار کنم  خیلی سخته

یه مدت وقت بزارید با هم بیشتر بیرون برید و در ارتباط باشید صددرصد اگ قرار باشه حسی بوجود بیاد تو این مدت مشخص میشه 

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
یعنی اصلا به دلت نشسته؟ من یه نامزد داشتم خیلییییییی دوسم داشت همه کار برام میکرد کلا به اصرار خودش ...

ینی تو دیدار اول و دوم حس خوب بهش داشتی؟ یا خنثی بود؟ این همون به دل نشستنه فکنم 

این برای من پیش نیومد خنثی اس

ینی تو دیدار اول و دوم حس خوب بهش داشتی؟ یا خنثی بود؟ این همون به دل نشستنه فکنم  این برای من ...

من همسرمو دیدم خوشم اومد در نگاه اول با معیار های ظاهری که داشتم مطابقت داشت تو دوران آشنایی هم متوجه شدم کلا خیلی به کسی که من میخوام نزدیکه بخاطر هنین علاقه شکل گرفت

من همسرمو دیدم خوشم اومد در نگاه اول با معیار های ظاهری که داشتم مطابقت داشت تو دوران آشنایی هم متوج ...

عزیزم بخدا خسته شدم من

یکی که از چهرش اینا خوشم میاد میبینم شرایطش خوب نی

یکی که شرایطش خوبه دلم نمیشینه 

میترسم بمونم همیمطور خیلی سخته

یه ماه رفت و امد کردیم ۳ ۴ بار دیدمش  میترسم بعدا بگه چرا معطلم کردی

تو این یکماه همچنان خنثی هستی نسبت بهش؟ 😐

البته 3/۴بارم کمه 

بیشتر وقت بزار 

ازاولشم هم بهش صادقانه بگو 

بگو بهتره برای شناخت همدیگه بیشتر در ارتباط باشیم

چت کنید ابراز علاقه کرد کوتاه و محترمانه ابراز علاقه کن تا یختون باز بشه

اگر باهمه این کارا بازم نسبت بهش حسی پیدا نکردی قطعا هیج زمانی هم پیدا نخواهی کرد

محترمانه بگو ما مناسب هم نیستیم و براش ارزوی خوشبختی کن 

تو این یکماه همچنان خنثی هستی نسبت بهش؟ 😐 البته 3/۴بارم کمه  بیشتر وقت بزار  ازاولشم ه ...

اره خنثی 

خب میترسم بیشتر همو ببینیم اون وابسته بشه 

بهش گفتم مناسب هم نیستیم میگه از چه نظر توضیح میخواد ازم