2777
2789
عنوان

خاله شوهرم😒😒

794 بازدید | 24 پست

امروز منو مامانمو تو خیابون دید هم سلام کرد یکدفعه گفت چقدر شوهرت خراب شده بااینکه اول ازدواج کرد فوق العاده لاغربود حالا خاله اصلیشم نیستا 

بهم میگه خواهرم ازاول بدو بدو میکرد لقمه میداد دهنش (شوهرم تک بچس)توهم باید همین کاروکنی مامان منم گفت خانومش بارداره اون باید بهش برسه 

اعصابمو خیلی خورد کرد اصلا 

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

از وقتی اقدام به ازدواج میکنی تا اخر فوضول اطرافه ادم زیادپیدامیشه و ماشالله همه دخالت کنن

اخه اگه کاری ازشون بخوایم میشن هفت پشت غریبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهمیت نده ب منم این حرفا میگفتن دایم لاغرشده زیر چشمش سیاه شده موهاش سفید شده ….این حرفا فقط دل شکستنه.جالبه الان موهای من خیلییییی سفید شده هرکس بهم میگه مادرشوهرم میگه کووووو؟چیزی مشخص نیست 

🤣🤣🤣🤣میگفتی اوکی براش شیشه شیر و پستونکم سفارش دادم 

🤣🤣

هم رفت از بانک بیرون مادرشوهرم زنگ زد کجایی با کی رفتی در این حد آمار میدن😐

تو هم میگفتی خوبه میخای بذارم لا پام به زور بریزم تو دهنش 🤣🤣🤣🤣خدایی خجالت نکشید این حرف زد خاک ت ...

اخه شوهر من اشتهاش خوبه فقط چاق نمیشه از ۸۰ کیلو بیشتر اول عقدمون نزدیک ۶۰بود

ناراحت نشو عزیزم اصلا توجه نکن بزار بگن شما با یک لبخند از حرفشون رد بشید هر حرفی ارزش فکر کردن ندار ...

پسر خودش خیلی اوضاش خرابه همه میدونن معتاده ولی میگه معدش مشکل داره