2777
2789

من یه مشاور تحصیلی گرفتم از اینستا انصافا خیلی خوبه ولی تهران نیست الان میخواد بیاد تهران یه جلسه انقلاب بزاره که حدودا بیست نفریم ک ادرسشم اینه

انقلاب ، خیابان دوازده فروردین ، خیابان ژاندارمری شرقی(بین دوازده فروردین و فخر رازی) ، پ ۹۶ واحد ۲

من یکم شک دارم میترسم بهم یه آدرسی داده باشه برم ببینم الکیه(دختر بودن و این استرسا🥲💔)

شماها کسی این جاها رفتین؟ بنظرتون ممکنه حدسم درست باشه؟

درباره پول و اینام چیزی بپرسم الان؟ خودش چیزی نگفته

میشه لدفن ج بدیننننن🥲

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

تجربه ندارم گلم

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرو

خب میخوام برم انقلاب کتابم بگیرم آخه

چرا میگی نرم؟🥲

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
با یه مرد برو میخوای

مرد از کجا بیارم اخه🥲

پدری برادری عمویی دایی

بابام و داداشم ک سرکارن نیستن بقیه رم ندارم💔🥲

چه جوری اعتماد میکنی واقعا؟؟؟

نمی‌دونم 👩🏻‍🦯