2777
2789

من قبلش زنگ زده بودم با گریه به مامانم که زودتر بیا بعد هم زنگ زدم به ۱۱۵در مورد لگدی که تو شکمم خورده بود گفتم اونم گفت حتما باید بیای سونی انجام بدی خیلی تاکید کرد که اگه تنی تونس بیای آمبولانس بفرستم 

بعد که مامانم اومد به جای اینکه حمایتم کنه دعوا کرد که تقصیر تو هم بوده خدا مرگیتون بده هر دوتاتون تنبیه می کنم کلی هم فحش داد بعد هم هرچی گفتم دلم و کلیه آن درد می‌کنه زنگ زدم اورژانس گفته باید بیای سونی انجام بدی گفت ابن قدر ادا در نیار هیچ مشکلی نداری من هیچ جا نمی برمت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد ازین لگدا خوردم هییی

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️

اینم از این نهایت توجه اینقدر گریه کرده بودم دیگه نفسی برام نمونده بود گفتم حالم خوب نیست میشه بنشینی من بیام پیست آروم بشم اینقدر ابن ور و اون ور رفت منم قهر کردم دیگه نرفتم رو حیاط پیشش اونم افتاد تو گوشیش حتی نیومده بهم سر بزنه

منم ۱۵ سالم بود داداشم با مشت محکم کوبید روی کمرم. درجا خونریزی پیدا کردم مثل پریود . مادرم بردم دکتر زنان فکر می‌کرد بکارتم آسیب دیده ولی دکتر معاینه نکرد و گفت اینجوری از بین نمیره

چند سالتونه؟ کسی نیست به برادرت یاد بده نباید این وحشی بازیا رو دربیاره؟ به پدرت بگو  اصلا سر ...

خودم۱۹اون۱۵ خمین الان که مامانم اومد بهش گفت گاه نخور به بابام که دیگه نگم چه قدر بی حرمتی و بی احترامی می کنه

دلم گرفت یاد خودم افتادم مجرد بودم برادرم صورتم کبود کرد مامان و بابام خونه نبودن وقتی اومدن بهشون گفتم اصلا اهمیت ندادن حتی بهش نگفتن چرا فرداشم امتحان داشتم هرچی به مامانم گفتم برو مدرسه بگو مریض شده با این صورت نرم گفت نمیرم خودم رفتم مدرسه آبروم جلو همه رفت 

زنگ بزن اورژانس بیان جلو درتون اگ می‌تونی یزره بگو دردات زیاد تره که  تحت ولش نکنن اورژانس بزو ...

هی خودم این قدر ضعف دارم چند ساعت فقط گریه کردم نفسی ندارم بخوام این کار بکنم