2777
2789
دقیقا خاله و شوهر خاله منم همینجورین  جفتشون ارومن خیلی  ولی لااقل با بقیه رابطشون خوبه& ...

ما هم اینجوری هستیم دقیقا😂 با همه میگیم میخندیم ولی با خودمون نه حالا شوهرم با دخترای خواهرش که بزرگم هستن حدودا ۲۶ ساله و ۱۸ ساله اینقدر شوخی میکنه میزنن تو سروکله هم ولی با من اصلا حتی یه کلمه بعضی وقتا اینقدر ناراحت و عصبی میشم میخوام بترکم

ما هم اینجوری هستیم دقیقا😂 با همه میگیم میخندیم ولی با خودمون نه حالا شوهرم با دخترای خواهرش که بزر ...

من جای تو بودم میکشتمش 

چرا بهش هیچی نمیگی 

دلیلشو سوال نمیکنی 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خیلی دارم باهاش راه میام وقتی خیلی وقتام قاطی میکنم ببخشید میرینم بهش 

خیلی سخته اینجوری 

شما توقع دارید اون حرف بزنه یا بحثو شروع کنه 

فرهنگاتونم باهم فرق میکنه؟؟؟ 

خاله من که میگه اگه 20 روز باهاش قهر باشم نمیفهمه  فکر کن

خب بخاطر اینکه حرف نمیزنن که بفهمه ولی من طاقت ندارم باهاش بیشتر از چندساعت قهر کنم چون اون لجبازه قهر کنم اونم بدتر ادامه میده یبار یروز باهاش قهر کردم دیدم داره بدتر میشه خودم رفتم سمتش😃

خیلی سخته اینجوری  شما توقع دارید اون حرف بزنه یا بحثو شروع کنه  فرهنگاتونم باهم فرق میک ...

خب میگه تو حرف بزن و شروع کن منم میگم چرا همش میگم خوب یبارم تو حرف بزن دوتامون از لحاظ فرهنگی مثل همیم من لیسانسم شوهرم دیپلم

خب بخاطر اینکه حرف نمیزنن که بفهمه ولی من طاقت ندارم باهاش بیشتر از چندساعت قهر کنم چون اون لجبازه ق ...

من قهر کنم کوتاه نمیام اصلا شده گاهی 1ماه قهر مطلق تو اتاق درم بسته 

خب میگه تو حرف بزن و شروع کن منم میگم چرا همش میگم خوب یبارم تو حرف بزن دوتامون از لحاظ فرهنگی مثل ه ...

خاله و شوهر خاله من خانوادوی خیلی خیلی متفادتن ینی گاهی من میگم اصلا شما چه حرفی ممکنه داشته باشید عقیدهای متفاوت تربیت متفاوت 

من قهر کنم کوتاه نمیام اصلا شده گاهی 1ماه قهر مطلق تو اتاق درم بسته 

وای نه اینکارو نکن من اگه قهرم کنم باید پیشش بخوابم من خیلی دوسش دارم فقط بروز نمیدم همش توی دلمه 

خاله و شوهر خاله من خانوادوی خیلی خیلی متفادتن ینی گاهی من میگم اصلا شما چه حرفی ممکنه داشته باشید ع ...

نه ما فامیلیم شوهرم پسرعموی بابامه از لحاظ خانوادگی اوکی هستیم از لحاظ طرزفکر هم هر کسی عقیده خودشو داره آدما مثل هم نیستن