2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۷ ماهه

1سال اول خیلی جرو بحث دارید 

اینروزا میگزره عزیزم 

من الان 9ساله ازدواج کردیم 

بحثایی که سال اول داشتم الان فکر میکنم بهشون خندم میگیره که چرا اینقد توحاشیه بودم و خودمو اذیت میکردم 

چند سالتونه 

1سال اول خیلی جرو بحث دارید  اینروزا میگزره عزیزم  من الان 9ساله ازدواج کردیم  بحث ...

مشکل من فقط حرف نزدنشه منم ساکتم کلا تو خونه بینمون هیچ حرفی نیست این خیلی بده اخه مگه میشه زن و شوهر حرف نزنن من ۳۸ سالمه دیر ازدواج کردم 

مشکل من فقط حرف نزدنشه منم ساکتم کلا تو خونه بینمون هیچ حرفی نیست این خیلی بده اخه مگه میشه زن و شوه ...

چقد خوب من پشیمونم زود ازدواج کردم 17 سالگی میگم کاش صب کرده بودم بعد 35 سالگی شما پشیمون نیستی دیر ازدواج کردی 

چقد خوب من پشیمونم زود ازدواج کردم 17 سالگی میگم کاش صب کرده بودم بعد 35 سالگی شما پشیمون نیستی دیر ...

الان چند سالتونه؟ نه پشیمون نیستم اتفاقا میگم کاش ازدواج نمیکردم😂

من الان 26 سالمه  شوهرم 34سالشه یه دختر 5ساله  یه پسر 5 ماهه دارم  ازدواج شما سنت ...

خداحفطشون کنه اره سنتی بود منو شوهرم فامیل هستیم کلا دوران آشنایی ما یکماه بود بخاطر همون زیاد شناخت نداریم از هم

خداحفطشون کنه اره سنتی بود منو شوهرم فامیل هستیم کلا دوران آشنایی ما یکماه بود بخاطر همون زیاد شناخت ...

البته من اعتقادی به این چیزا ندارم 

مثلا توی اکیپ دوستام فقط سه تامون سنتی ازدواج کردیمو راضی هستیم 

بقیه دوستام بغیر یکی دوتا همه دوست بودن چندسالی و طلاق گرفتن بعد یه مدت 

تا با یکی زیر یه سقف نری نمیشه بشناسیش 

البته من اعتقادی به این چیزا ندارم  مثلا توی اکیپ دوستام فقط سه تامون سنتی ازدواج کردیمو راضی ...

آره موافقم باید زیر یه سقف باشی تا طرفتو بشناسی شوهر من خوبه فقط کم حرفو ساکته مثل خودمه دوتامون درون گرا هستیم منتظریم اون یکی بیاد سمتمون این برام سخته یکم

آره موافقم باید زیر یه سقف باشی تا طرفتو بشناسی شوهر من خوبه فقط کم حرفو ساکته مثل خودمه دوتامون درو ...

منو شوهرم یخورده بیش از حد برونگرا هستیم من بیشتر 

من که شروع میکنم اون هیچی نمیگه فقط با ذوق گوش میده میدونم اصلا مهم نیس که چی میگم فقط میخاد خالی شم 

اسی کارمندین 

منو شوهرم یخورده بیش از حد برونگرا هستیم من بیشتر  من که شروع میکنم اون هیچی نمیگه فقط با ذوق ...

خوبه که اینجوری حداقل حرف میزنید من با همه خوبم میخندم ولی با شوهرم عین دوتا غریبه هستیم

خوبه که اینجوری حداقل حرف میزنید من با همه خوبم میخندم ولی با شوهرم عین دوتا غریبه هستیم

دقیقا خاله و شوهر خاله منم همینجورین 

جفتشون ارومن خیلی 

ولی لااقل با بقیه رابطشون خوبه 

ولی خودشون اصلا حرف نمیزنن باهم 

خالم 39 سالشه 

شوهرش45 هردوطتوقع دارن اون یکی شروع کنه 

با بقیه خوبن چون بقیه رابطه رو حفظ میکنن فک کنم