2777
2789
عنوان

ناخن بلند😐

665 بازدید | 19 پست

به نظرتون نشونه کثیفیه؟ 

من ناخنام تقریبا بلنده و همیشه تمیزن بهشون میرسم 

ولی احساس کثیفی میکنم 😐 

خیلی احساس بدی دارم به خودم 

لباس و... همیشه تمیزه مسواک و دهان شویه و.. خلاصه بهداشت کامل حمام مرتب میرم

ولی از خودم حس بدی میگیرم😐😐😐😐 

چیکار کنم

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوتاهشون کن:/

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

والا منم ناخنم بلنده و همیشه تمیزه

اصلا هم حس بدی ندارم

از ناخن کوتاه چندشم میشه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

خو حس بد داری کوتاه کن😐

ناخن درست شد بقیش چی😐

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️

خب کوتاه کن من چون بچه کوچیک دارم ناخن هامو همیشه کوتاه نگه میدارم که یوقت به پوستش نخوره یا براش غذا وشیر درست میکنم بتونم راحت دستامو تمیز کنم 

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

کوتاه کن

ناخن بلند برا اینه که لاک بزنی خوشگل بشه حس خوبی بده وقتی حس بد بهت میده کوتاش کن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..