2777
2789
عنوان

گیلی لیلی لی 😂🧞‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 70 پست
آره پیوی همرو بهم گفته 😂👌🏻 نکبت شده تیک کلامم انقد تکرارش کردیییی 

اخه فکر نکنم حتی یکبار ریپ زده باشیم روهم قبلا 

اع من همیشه میگم خیلی خوبه 🤣🤣🤣

نکبت 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اخه فکر نکنم حتی یکبار ریپ زده باشیم روهم قبلا  اع من همیشه میگم خیلی خوبه 🤣🤣🤣 نکبت

چرا بابا تاپیکاشو خودت پربازدید میکردی 😂🩴

عسل معنی کلمات مشهدیو میدونی ؟😔😂

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
چرا بابا تاپیکاشو خودت پربازدید میکردی 😂🩴 عسل معنی کلمات مشهدیو میدونی ؟😔😂

ناموسا ودف🤣💔

اره بوگو

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یوک ینی چی ؟😂😔

مشهدی نیست خره😂

سبزواریه

تعجب کردن 

واقنننن ؟ نونواعه تو مشد به من گفت 😂🤦🏻‍♀️ سبزواری عم تقریبن لهجشون مث مشهدیاس فک کنم آره ؟

جر 😐😂

نمیدونم والا داش