2789
عنوان

چه کنم؟

91 بازدید | 8 پست

در دلم هستی و از حال دلم بی خبری

بچه ها یه دفعه گفت بیا خونم فکرم نمی کنم می خواست کاری بکنه قاطی کردم گفتم تمومش کنیم رابطه رو رابطه ای که ۶ ماه انتظارشو می کشیدم الان حالم خیلی خرابه نمی تونم فراموشش کنم چند بارخواستم باهاش حرف بزنم هر بار به بن بست رسیدم  

قطعا میخواسته کاری کنه و تو راه درست رو انتخاب کردی الکی خودت رو گول نزن

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سختها

اما جلوی ضرر رو از هرجا بگیری منفعت اگه الان فراموشش نکنی بعدا با ضربه بزرگتری باید دوباره دنبال فراموش کردنش بدتر از همین راه رو طی کنی

«سوفی توی کتاب دنیای سوفی ام منتها ایرانیش»
پسرا الان همه بعد چند ماه ازت انتظار رابطه دارن مقصر تو نیستی دختر مقصر هم جنس هامون هستن از ترس ترد ...

البته پسر خوب هم پیدا میشه 

ولی حرف شما رو هم قبول دارم 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز