2777
2789
عنوان

این کار زشته از نظر ی پدر و مادر؟

181 بازدید | 13 پست

خانوما مادر من خیلی حرف حرفه خودشه و لج میکنه و اکثرا ری اکشن های تندی داره ( و سر عدم آشنایی و سوء تفاهم و اصن حتی ی بار هم باهاش حرف نزده ، با کسی ک دوسش دارم مخالفه) 

اینکه کسی ک همو دوست داریم با پدرم تماس بگیره باهاش صحبت کنه کار زشتیه؟

چون خانوادم اصن تا زیر سن ۲۶.۲۷ خواستگار راه نمیدن که سنتی مادرش بخواد زنگ بزنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم حضوری با پدرت صحبت کنه بهتره

حتی حرف هم بزنن بعد بابا میگه من که از نزدیک ندیدمش

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
به نظرم حضوری با پدرت صحبت کنه بهتره حتی حرف هم بزنن بعد بابا میگه من که از نزدیک ندیدمش

آره قصدمون این بود با پدرم صحبت کنه از بخواد ی بار حضوری هم رو ببینن و بعد بهش بگه اگه اجازه میدید مادرم تماس بگیره

نه

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉
اگز واقعا دوستش داری واسش بجنگ تو سن بالا خیلی اذیت میشی من یه عنوان یه دختری که سن ازدواجش داره میگ ...

من راستش خودم دوست داشتم بالا ۲۶.۲۷ ازدواج کنم 

ینی ازدواج هم ک نیست نشون کردنه نهایتا 

ولی میدونم خانوادم شدیدا سختگیرن 

هر حرکتی رو باید بسنجم

واقعن نمیدونم درسته یا نه این کار 

میخواستیم زنگ بزنه ک بگه میخواستم باهاتون صحبت کنم و یک بار اگه اجازه بدید خودم تنها یا همراه با پدرم بیایم دیدنتون صحبت کنیم اگه بعدش اجازه دادید مادرم تماس بگیره 

من راستش خودم دوست داشتم بالا ۲۶.۲۷ ازدواج کنم  ینی ازدواج هم ک نیست نشون کردنه نهایتا  ...

چرا خانوادت سخت گیر هستند؟ 

از خانوادت سوال کن کاملا جدی و با رعایت احترام : بگو از کجا معلوم 27 سالگی یه آدم درست و حسابی سراغم بیاد؟ خوشبختم کنه؟ اگر هیچ کس سراغمون نگرفت چه توجیهی برای رفتارهای گذشته تون دارین؟ ببین چی میگن؟ 

الان هم که اوضاع اقتصادی داغون کسی دیگه تشکیل خانواده نمیده اینم خیلی جرأت کرده میخواد زن بگیره 

یکم غلو کن خدا میبخشه 😂😂😂😂

چرا خانوادت سخت گیر هستند؟  از خانوادت سوال کن کاملا جدی و با رعایت احترام : بگو از کجا معلوم ...

کلا مدل خانوادمون این شکلیه هممون و فانتزیشون تحصیل و شاغل شدن دختراش بعد اون ازدواج 

نمیدونم خیلی می‌ترسیم باز دوباره مادرم دعوا راه بندازه