2777
2789
عنوان

این کار زشته؟

290 بازدید | 15 پست

خانوما مادر من خیلی حرف حرفه خودشه و لج میکنه و در ضمن اکثرا ری اکشن های تندی داره ( و سر عدم آشنایی و سوء تفاهم و اصن حتی ی بار هم باهاش حرف نزده با کسی ک دوسش دارم مخالفه) 

اینکه کسی ک همو دوست داریم با پدرم تماس بگیره باهاش صحبت کنه کار زشتیه؟

چون خانوادم اصن تا زیر سن ۲۶.۲۷ خواستگار راه نمیدن که سنتی و مادرش بخواد زنگ بزنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر بود پدرش زنگ میزد به پدرتون یا مادرش به مادرتون

به سنتم بستگی داره اگه خیلی سنت کمه شاید کلا بهشون برخورده مطرح کردن تو این سن

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨

خب وقتی تو رسم و رسوماتتون نمیذارن زیر ۲۷ سال خانوادش بیاد واسه خواستگارز و حرف و اینا، اون وقت فکر میکنی پسر به تنهایی بره با پدرت صحبت کنه چیز جالبی میشه؟؟؟؟؟؟؟

من که فکر کنم اگه پسره اینکار رو بکنه وضعیت بدتر بشه. به نظرم یه بزرگتر که سن مناسبی داره بره محل کار پدرتون و باهاشون صحبت کنه.

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
اگه پدرت غیرتیه این تماس باعث کات شدن رابطتون میشه،زنگ بزنه چی بگه؟

غیرتی که هست

ولی می‌خواد زنگ بزنه و بگه میشه ی جلسه حضوری منو ببینید باهم صحبت کنید اگه اجازه دادید مادرم تماس بگیره 

خب وقتی تو رسم و رسوماتتون نمیذارن زیر ۲۷ سال خانوادش بیاد واسه خواستگارز و حرف و اینا، اون وقت فکر ...

آخه قصدشون این بود به پدرم زنگ بزنن بگن باهاشون صحبت کنن ی بار حضوری ببینش و بگن اگه اجازه میدید شمارتون رو به مادرم بدم 

غیرتی که هست ولی می‌خواد زنگ بزنه و بگه میشه ی جلسه حضوری منو ببینید باهم صحبت کنید اگه اجازه دادید ...

اگه پدرت محل کارش مشخصه مثلامغازه ای چیزی،باباشوبفرسته اونجا خودشم توماشین بشینه پدراتاحدودی حرف بزنن بعدباباش صداش کنه بیاد اینجوری بهتره

اصلش اینه پسر از پدر دختر تقاضا کنه برای ازدواج با دخترش. توی عرف بزرگترا این کار رو میکنن. بابای او ...

میشه زنگ بزنه 

ول چون پارسال قضیه رو به مامانم گفتم ندیده و نشناخته مخالفت کرد 

الان خود آقا پیشنهاد دادن ک با پدرم ی بار صحبت کنن حضوری یا تلفنی و بعد ازشون اجازه بگیرن ک مادرشون تماس بگیره

آخه قصدشون این بود به پدرم زنگ بزنن بگن باهاشون صحبت کنن ی بار حضوری ببینش و بگن اگه اجازه میدید شما ...

هر کاری میکنی یه بزرگتر انجام بده. خود پسره اقدام نکنه. چون خانواده شما این رفتارها براشون اهمیت داره

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
میشه زنگ بزنه  ول چون پارسال قضیه رو به مامانم گفتم ندیده و نشناخته مخالفت کرد  الان خود ...

به نظرم کار خوبی می‌کنه. پدرتون به هر حال باید بپذیرم که یه نفر چنین درخواستی داره و بدون تعصب، جواب مثبت یا منفی بده