2777
2789

دعوا خیلی جزئی بود من اول آروم زدم تو باسنش خیلی آروم اون وحشی شد حمله لگد زد تو شکمم پامو کرد لای در همه انگشتای پیانو کرد لای در مشت زد بهم هرچی دم دستش بود پرت کرد😭خدا لعنتش کنه مامان بابام خونه نبودن که جلو این حیوان بگیرن 

خودم۱۹ اون کثافت وحشی۱۵سالشه خدا مرگیش بده 

خیلی. شکمم درد می کنه نفس عمیق می‌کشم شکمم به تو و بیرون میدم روده هم صدا میوه مثل اینکه باد کرده کلیه آن هم درد می کنه

دلم خیلی درد می‌کنم دلم می خواهد مامان و بابام اومدن به دروغ بگم تو ادرارم خون بوده که بگیرن عین سگ ادب آش کنن اینقدر گریه کردم لرز کردم اصلا نفسم بالا تنی یاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم خیلی درد می‌کنم دلم می خواهد مامان و بابام اومدن به دروغ بگم تو ادرارم خون بوده که بگیرن عین سگ ...

بااین وحشی تنها نمون بابات باید ادبش کنه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

نباید شروع میکردی

مگه داداشت و نمیشناسی

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

چرا دعوا کردینن؟؟؟ 

میزدی لهش میکردییی اه پسرا تو این سن چشونه انقد وحشین من نمیدونم 

البته ببخشیدا اعصابم خورد شد 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

چه وحشه دور از جونت 

حتما بترسونش که آدم بشه

ضربه به شکم خیلی خطر داره مگه الکیه که اینجور زده

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
چرا دعوا کردینن؟؟؟  میزدی لهش میکردییی اه پسرا تو این سن چشونه انقد وحشین من نمیدونم  ال ...

اینقدر وحشی من فقط یه اشاره بهش کردم این کار رو کرد همش مشت نبرد روم میکفت بگو ببخشید روانیه