2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برو دکتر  ک معمولا هم راکوتان میدن  از عرقیجات استفاده کن  شاطره،کاسنی،کیالک ص ...

راکوتانو تا شروع کردم ریزش مو شدید گرفتم مامانم نذاشت دیگه بخورم 

فکر کنم باید آزمایش هورمون بدم 

نمیدونم ولی غذای چرب که میخورم پوستم داغون میشه  

منم چربی زیاد میخورم انقد خوردم که کبدم چرب شده 

یه دوره کبدمو پاکسازی کردم الان خیلی کمتر شده خداروشکر 

فقط زیر پوستی مونده که اونم خیلی کمه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
برای شما جواب داده؟ من صورتم پر جوشه اخه 

اره عالیه من حتی جوشم ندارم استفاده میکنم

صورت منم جوش میزد هروز استفاده میکردم روزی بیست دقیقه میزاشتم میموند بعد با آب سرد میشستم  ینی اصلا معجزه کرد خداروشکر اصلا یدونه ام الان رو صورتم نیست ولی اینم بگم صدر و استفاده میکنی ژل آلوورا هم بگیر بزن که عالیه قیمتی نداره 

از دمنوش نعناع هم استفاده کن  روبالشتیت رو هم هفته ای یکبار حتما بشور حوله صورتتو اینارم باهاش بشور

لبنیات نخور.روغن و سرخ کردنی.فست فود.شیرینی.کیک بیسکوییت بستنی هرررچی که روغن و قند مضر داره بذارکنا ...

وای نمیدونم چیکار کنم ، انقدر ناخنام میشکنه و موهام ریزش داره همه میگن شیر بخور از طرفی ام جوشامو تشدید میکنه ، همشم دلم بستنی میخواد و مرغ سوخاری 

تا آخر عمر یعنی نخورم؟ نکیتونم 💔😂

اره عالیه من حتی جوشم ندارم استفاده میکنم   صورت منم جوش میزد هروز استفاده میکردم روزی بیست دق ...

مرسی عزیزم حتما امشب میگیرم امتحان میکنم 

صدر چیه راستی 😅 لایه برداره؟ 

منم چربی زیاد میخورم انقد خوردم که کبدم چرب شده  یه دوره کبدمو پاکسازی کردم الان خیلی کمتر شده ...

چه خوب ، پس یعنی اگه یه مدت کلا چیزای چرب نخورم ممکنه بهتر شه؟