من چند سال دچار رویا پردازی شدم واقعاا برام لذت بخشه ولی حس میکنم تو خیلی از کارام منو عقب میندازه نمیزاره واقعیت ببینم و همیشه تو رویاهام ،رویاهام یه طوریع کلا یه شخص دیگم شاید بعضی اوقات خیالی میشه و اون شخص کلا وجود نداره
کسی اینجا هست که تونسته باشه رویا پردازی ترک کنه ؟
اینم بگم نوجوان هستم.
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود این کاربری دست سه تا دوسته
یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم
اینجوری بودم منم خیلی زیاد سنم بالا تر رفت اوکی شد کار خاصی نکن لذت ببر . منم دقیقا یه شخص دگ رو تصو ...
نمیتونم وارد واقعیت بشم این بده 🚶♀️
بیش از اندازه رویا پرداز بودم اما دیگ نیسم و این وضعیتو دوس ندارم اصن چون روحیم وحشتنا ...
چرا
mbti یه آزمون شخصیت شناسی کسی به سن تو چطور باهاش آشنایی نداره چون همه به این سن میشناسن🥲🤦 ...
عع ،اصلا ندادم 🤦♀️
تو گوگل هس؟
سعی کن به زندگیت آسیب نزنه من سر کنکور مثلا بزور از رویا میومدم بیرون ولی واقعا بهتر از رویا نداشتنه واقعا بهتره. رویا نداشته باشی همش دل مشغولی ذهنت و پر میکنه
از نظرم زندگی بدون رویا خیلی زشته رویا پردازیتو فقط کم کن تا از کارات عقب نمونی کنار نزار&nb ...
بله خرف شما زمانی درسته که ادم خودش تو رویاهاش باشه من اصلا تو رویاهام خودم نیستم و یه شخص خیالیم