سارایمهدی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 90 عنوان ترامادول 228 بازدید | 13 پست شوهرم چه غلطی بکنم به روش بیارم یا نه ،خودمو بزنم به نفهمیدن نمیخوام جدا بشم دوسش دارم 😭😭کسیو ندارم بهش بگم ،شما بگین چیکار کنم باهاش صحبت کنم ترک میکنه یا پررو میشه میشه یکی کمکم کنه دیگه خسته شدم کاش مرگ دست خودم بود تا میمیردمو راحت میشدم 1402/05/08 | 19:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قهووه_ترک عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 2510 ترامادول چی هست؟ همه هی میگن ترامادول من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻
miami_fandogh عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 756 عزیزم اول بگو رفتاراش چجوریه؟؟؟ استفاده میکنه چ جوری میشه؟؟؟
یاسمن_۷۵ عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 54313 از کجا فهمیدی ؟ تبریک 1 5 10 15 20 25 30 35 40 شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
شادی_خوشکله عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 438 ترامادول چی هست؟ همه هی میگن ترامادول قرصه عین مواد میمونه و بدترتوهم میزنه طرف و اگ زیاد بخوره تشنچ میاره تمام غصه های دنیا را با یک جمله میشود تحمل کرد!!! خدایا میدانم که میبینی❤️
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39741 بله ب روش بیار و بگو ترک نکنی میرم خیلی جدی صحبت کن باهاش چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
___aramesh___ عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 3590 خیلی بده رفتارش عوض میشه فحش میده . دست بزن داره همه تاثیر قرصه حتما یه کاری بکن ترک کنه خیلی بده یه صلوات 🤍
سیبزمینی۷۶ عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 594 منم شوهرم هروئین مصرف میکنه قراره ببرمش کمپ دعام کن من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
قهووه_ترک عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 2510 قرصه عین مواد میمونه و بدتر توهم میزنه طرف و اگ زیاد بخوره تشنچ میاره یعنی داروخونه ام داره؟ من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻
شادی_خوشکله عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 438 اول ببین شجاعی یا ترسواونقدر شجاع باشی ک قشنگ بترسونیش ن اینکه فقط روشو باز کنی دوم اینگه مطمنی یا نه؟چطور فهمیدیمن جیب شوهرم متادون دیدم ازش پرسیدم گف از دوستم واسه تاخیری گرفتم منم باورش کردم واقعا میدونم نمیخوره اولین بار بود نصف میدیدمتوام بپرس شاید یکی بهش معرفی کرده و تازه یکی دوتا خورده جلوش بگیر بیشنر نشه تمام غصه های دنیا را با یک جمله میشود تحمل کرد!!! خدایا میدانم که میبینی❤️
miami_fandogh عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 756 منم شوهرم هروئین مصرف میکنه قراره ببرمش کمپ دعام کن انشالا ک حرمت این ماه عزیز ب مظلومی لب تشنه امام حسین سال دیگه این موقع آش رشته پاکی شوهرتو پخش کنی ایشالا خدا پشتت باشه نگاه ب زندگیت کنه عزیزم
شادی_خوشکله عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 438 یعنی داروخونه ام داره؟ نمیدونم تمام غصه های دنیا را با یک جمله میشود تحمل کرد!!! خدایا میدانم که میبینی❤️
سیبزمینی۷۶ عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 594 انشالا ک حرمت این ماه عزیز ب مظلومی لب تشنه امام حسین سال دیگه این موقع آش رشته پاکی ش ... ممنون عزیزم من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️