2777
2789
عنوان

ترامادول

228 بازدید | 13 پست

شوهرم چه غلطی بکنم به روش بیارم یا نه ،خودمو بزنم به نفهمیدن 

نمیخوام جدا بشم دوسش دارم 😭😭

کسیو ندارم بهش بگم ،شما بگین چیکار کنم 

باهاش صحبت کنم ترک میکنه یا پررو میشه 

میشه یکی کمکم ‌کنه دیگه خسته شدم 

کاش مرگ دست خودم بود تا میمیردمو راحت میشدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از کجا فهمیدی ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بله ب روش بیار و بگو ترک نکنی میرم 

خیلی جدی صحبت کن باهاش 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

منم شوهرم هروئین مصرف میکنه قراره ببرمش کمپ دعام کن

من خیلی چیزا راجب تو می دونم:  ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️

اول ببین شجاعی یا ترسو

اونقدر شجاع باشی ک قشنگ بترسونیش ن اینکه فقط روشو باز کنی 

دوم اینگه مطمنی یا نه؟

چطور فهمیدی

من جیب شوهرم متادون دیدم ازش پرسیدم گف از دوستم واسه تاخیری گرفتم منم باورش کردم واقعا میدونم نمیخوره اولین بار بود نصف میدیدم

توام بپرس شاید یکی بهش معرفی کرده و تازه یکی دوتا خورده جلوش بگیر بیشنر نشه

تمام غصه های دنیا را با یک جمله میشود تحمل کرد!!!        خدایا میدانم که میبینی❤️
منم شوهرم هروئین مصرف میکنه قراره ببرمش کمپ دعام کن

انشالا ک حرمت این ماه عزیز 

ب مظلومی لب تشنه امام حسین 

سال دیگه این موقع آش رشته پاکی شوهرتو پخش کنی 

ایشالا خدا پشتت باشه نگاه ب زندگیت کنه عزیزم 

انشالا ک حرمت این ماه عزیز  ب مظلومی لب تشنه امام حسین  سال دیگه این موقع آش رشته پاکی ش ...

ممنون عزیزم

من خیلی چیزا راجب تو می دونم:  ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️