2777
2789

مشاور ندارم خودم میخونم از عملکرد خودم راضیم😊

یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خبره چیکار میکنن اخه از یکی شنیدم ۳ تومن میده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تازه 400 اینا خوب خوباشونه خیلی بیشترم هست

بنظر من که ارزش نداره

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
تجربی

تجربی رو نمیدونم از بچه هایی که امسال تو مدرستون رتبه خوب آوردن ببین مشاورشون کی بوده ، گول تبلیغای اینستا رو نخور خیلی‌هاشون دروغ میگن و اصلا رسیدگی ندارن ، اگرم خودت میتونی پایبند به برنامه باشی پستای مشاوره ای رو بخون و طبق برنامه ی ازمون مثل قلم چی برنامه ریزی کن 

خیلی تکراریه ولی روزی چند ساعت میخونی؟🙄

بین ۱۰تا ۱۱ساعت 

یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰

تجربی رو نمیدونم از بچه هایی که امسال تو مدرستون رتبه خوب آوردن ببین مشاورشون کی بوده ، گول تبلیغای ...

مدرسه مون رتبه خوب نداره خیلی

اونایی که هستن هم میگن ما مشاور نداشتیم

.

مدرسه مون رتبه خوب نداره خیلی اونایی که هستن هم میگن ما مشاور نداشتیم

کانون قلم چی میتونی بری تو شهرتون ؟؟ از بچه های اون جا بپرسی ، پشتیبان منظورم نیست چون چرت و پرته ، بعدم عزیزم مشاور کار خاصی برات نمیکنه سعی کن شیوه ی درست خوندن هر درسو یاد بگیری از پیجای اینستا ، کانلل تلگرام ، همین گوگل ،و  بفهمی کدوم درسو ضعف داری که کلاس آنلاین یا حضوری شرکت کنی ، حتما ازمون شرکت کنی و تحلیلش کنی ، حتما حتما سعی کن از ساعت مطالعه کم شروع کنی و کم کم زیادش کنی ، تا شروع مدرسه ها سحر خیز بشی یعنی سعی کنی یه پارت قبل از مدرسه بخونی، هیج وقت سینوسی درس نخونی یه روز بخونی دو روز ولش کنی ، سعی کن همیشه آهسته و پیوسته درس بخونی ، من یه کانال داشتم فکر کنم مشاورای  خوبی داشته باشه میتونی موقت ازشون مشاوره بگیری اگر راضی بودی ادامه بده اولشم بگو که برنامه ی موقت میخوای من تجربه نکردم ، سرچ کن سیب ترش تجربی ، من مشاوره نگرفتم ولس نکته هاشون بد نبود خودت ببین چطوره،  ولی اگر حضوری پیدا کنی بهتره