2777
2789

مشاور ندارم خودم میخونم از عملکرد خودم راضیم😊

یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خبره چیکار میکنن اخه از یکی شنیدم ۳ تومن میده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تازه 400 اینا خوب خوباشونه خیلی بیشترم هست

بنظر من که ارزش نداره

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
تجربی

تجربی رو نمیدونم از بچه هایی که امسال تو مدرستون رتبه خوب آوردن ببین مشاورشون کی بوده ، گول تبلیغای اینستا رو نخور خیلی‌هاشون دروغ میگن و اصلا رسیدگی ندارن ، اگرم خودت میتونی پایبند به برنامه باشی پستای مشاوره ای رو بخون و طبق برنامه ی ازمون مثل قلم چی برنامه ریزی کن 

خیلی تکراریه ولی روزی چند ساعت میخونی؟🙄

بین ۱۰تا ۱۱ساعت 

یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰

تجربی رو نمیدونم از بچه هایی که امسال تو مدرستون رتبه خوب آوردن ببین مشاورشون کی بوده ، گول تبلیغای ...

مدرسه مون رتبه خوب نداره خیلی

اونایی که هستن هم میگن ما مشاور نداشتیم

.

مدرسه مون رتبه خوب نداره خیلی اونایی که هستن هم میگن ما مشاور نداشتیم

کانون قلم چی میتونی بری تو شهرتون ؟؟ از بچه های اون جا بپرسی ، پشتیبان منظورم نیست چون چرت و پرته ، بعدم عزیزم مشاور کار خاصی برات نمیکنه سعی کن شیوه ی درست خوندن هر درسو یاد بگیری از پیجای اینستا ، کانلل تلگرام ، همین گوگل ،و  بفهمی کدوم درسو ضعف داری که کلاس آنلاین یا حضوری شرکت کنی ، حتما ازمون شرکت کنی و تحلیلش کنی ، حتما حتما سعی کن از ساعت مطالعه کم شروع کنی و کم کم زیادش کنی ، تا شروع مدرسه ها سحر خیز بشی یعنی سعی کنی یه پارت قبل از مدرسه بخونی، هیج وقت سینوسی درس نخونی یه روز بخونی دو روز ولش کنی ، سعی کن همیشه آهسته و پیوسته درس بخونی ، من یه کانال داشتم فکر کنم مشاورای  خوبی داشته باشه میتونی موقت ازشون مشاوره بگیری اگر راضی بودی ادامه بده اولشم بگو که برنامه ی موقت میخوای من تجربه نکردم ، سرچ کن سیب ترش تجربی ، من مشاوره نگرفتم ولس نکته هاشون بد نبود خودت ببین چطوره،  ولی اگر حضوری پیدا کنی بهتره