2777
2789
عنوان

یه چیزی یادم اومد

268 بازدید | 12 پست

من و شوهرم خانواده های مدذهبی داریم عیدای فطر و غدیر و ... خیلی برامون مهمن

تو این دوران که عقدیم هی به مشکل میخوردیم ازم ایراد میگرفتن همش

بعد دعوا رسید به خانواده ها باباش به بابام گفت بلد نیستید عیدارو زنگ بزنید تبریک بگید؟؟ مثلا ما بزرگترتونیم

والا ما ندیدیم خانواده عروس زنگ بزنن عید مبارکی به خانواده دوماد

بعدد حالا این هیچی ما بهشون گفتیم شما اگه عیدا براتون مهمه چرا هیچی برا عروستون نگرفتید؟؟ حتی عید نوروز هیچی ندادن بعد جوابشون این بود که با کارای دخترتون میخواستیم عیدی بدیم منصرف شدیم  

االان حق با کیه؟؟ گیریم که جوونی کردم اول زندگی تجربه ندارم باید با عیدی ندادن تلافی کنید مثل بچه ها؟؟؟؟

خداوندا شبم را روز گردان...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درگیری وبحث سر کادو و رفتارهای گذشته ایجاد نکنید .دلخوری ها آنقدر پیش میاد که نباید بهش چسبید 

به خدا خودشون شروع میکنن ما هی چشم پوشی میکنیم

اخه اونقد مهم نیست واقعا

دوران عقد مزخرفترین دوران زندگیه. آدم هزار تا رییس داره. شوهر، مادر شوهر ، پدر شوهر ، مادر، پدر، گاهی مادربزرگ و پدر بزرگها هم هستن. زودتر برین سر زندگیتون تا این کشمکشهای والدینم تمام بشه. نمیذارن جوونها نفس بکشن

دوران عقد مزخرفترین دوران زندگیه. آدم هزار تا رییس داره. شوهر، مادر شوهر ، پدر شوهر ، مادر، پدر، گاه ...

همش پدرشوهرم اینا میگن تا مشکلاتتون حل نشه عروسی نمیگیریم چیکار کنم دعا کن راضی شه بیاد  مشاوره