2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه پسرم ههههههه

چیش سخته شما در هر صورت ازادین که تفریحاتون گردش هاتون درامدتون ، دختران که تا مجردن هیچ غلطی نمیتونن بکنن متاهل هم میشن ب خاطر شوهرشون باز هیچ غلطی نمیتونن بکنن

چیش سخته شما در هر صورت ازادین که تفریحاتون گردش هاتون درامدتون ، دختران که تا مجردن هیچ غلطی نمیتون ...

ای اینا همه حرفه والا من از موقع یادم میاد کار کردم

تنهایی اگه انتخاب خودت باشه سخت نیست 

کلا تنهایی بهتر از بودن با ادمای ک نمیشه درست شناختشون

پیدا کردن دوست خوب ک بشه بهش اعتماد کرد خیلی سخته

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
ای اینا همه حرفه والا من از موقع یادم میاد کار کردم

پس اینطور!دل هر کی هم یه جور گیره!مث من که از پسری خوشم میاد که نمیدونم باید چی کار کنم؟پسر هم نیستم ک من برم خواستگاریش ، ادم رابطه مجازی هم نیستم ک بهش پیام بدم ، من موندم احساساتم !واقعا یه دختر باید اینجا چی کار کنه که شما پسرا بفهمین؟

پس اینطور!دل هر کی هم یه جور گیره!مث من که از پسری خوشم میاد که نمیدونم باید چی کار کنم؟پسر هم نیستم ...

والا ما پسرا هم خیلی احساس داریم به خیلیا میگن پسرا با جواب رد مواجه میشن پس پسرا هم خیلی مظلوم هستن

از ۳۰

من ازوقتی که یادمه میترسیدم وهنوزم۰۰۰

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

پیگیرم کم و بیش ولی مورد مناسب نیست

کاری ندارم با شرایطتتون ولی کسی رو انتخاب کنید که خدا داشته باشه ، شب بعد عروسی ارایشش با یه اب پاک میشه ، قیافه هر ادمی با دو قلم ارایش خوب میشه ولی شخصیت ادما هیچ جوره!کسی که خدا داشته باشه تو زندگی باهاتون بد تا نمیکنه وجدانش نمیزاره !ان شاءالله هر چه زود تر مورد مناسبتون پیدا بشه.