2777
2789
عنوان

اینم شکست بعدیم

226 بازدید | 22 پست

بعد از چندین ماه درد شدید کشیدن وافسردگی تو رابطمم شکست خوردم....چندماه پیش گفتم به درد رابطه نمیخورم گفت من تازه تورو پیدا کردم حالا گفت من هنوز به اکسم فکر میکنم وتمومش کرد.قلبم میسوزه...خیلی...نمیدونم چرا خدا دوسم نداره نه زندگی عشقی موفقی دارم نه روح و جسم سالمی...نه حتی یه ادم که راهنماییم کنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راهنمایی میخوای؟ هر کی بهت ی چشمک زد باهاش وارد رابطه نشو که بعدش قلبت بسوزه  هر روزم عاشق یک ...

من۲۵سالمه وبعد از پنج سال مجدد وارد رابطه شدم

بعد از چند ماه اصرار وارد رابطه شدم چرا وقتی یه چیزیو نمیدونید قضاوت میکنید

من۲۵سالمه وبعد از پنج سال مجدد وارد رابطه شدم بعد از چند ماه اصرار وارد رابطه شدم چرا وقتی یه چیزیو ...

بهترع روابطی که برات جز افسردگی حال بد چیز مفیدی برات نداره نری . درسته ۲۵ سالته اما سعی کن یه چارچوبی و عقایدی تو انتخاب دوست پسر داشته باشی 

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
بهترع روابطی که برات جز افسردگی حال بد چیز مفیدی برات نداره نری . درسته ۲۵ سالته اما سعی کن یه چارچو ...

خیلی چهارچوب دارم اما بازم شکست میخورم 

مثلا اجازه لمس نمیدم سمت ادمی که پارتی کنه مهمونی بره نمیرم ادمی بداخلاقه بد دهنه نمیرم کلا تو زندگیم دوتا رابطه داشتم اونم با وسواس انتخاب کردم این شد

خیلی چهارچوب دارم اما بازم شکست میخورم  مثلا اجازه لمس نمیدم سمت ادمی که پارتی کنه مهمونی بره ...

ببین این معیارهای اصلی هستن اما اصلی تر هم داریم مثلا اخلاق طرف، برخورد طرف، طرز صحبت کردن طرف ، اینارو هم مد نظرت داشته باش 

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]