2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دایجستیو اید خوردم عزیزم برای معده درد و سوزش معده خیلی خوب بود فقط روش نوشته اگر سابقه سنگ کلیه ...

یعنی آزمایش دادید ؟؟ لاغربودید علائمش چیه ؟؟ مکمل آنزیم میشه بدون تجویزدکتر خورد؟؟

یعنی آزمایش دادید ؟؟ لاغربودید علائمش چیه ؟؟ مکمل آنزیم میشه بدون تجویزدکتر خورد؟؟

سلام عزیزم من اضافه وزن دارم البته از وقتی رژیم گرفتم مشکلم خیلی کمتر شده من از سایت داروکده خریدم اگه تو اینترنت داروکده رو سرچ کنی سایتش رو میاره اونجا اسم دایجستیو اید رو بزنی مشخصات کامل محصول رو نوشته دکتر داروساز هم هست اگه سوال داشته باشی کامل راهنمایی میکنن❤️

سلام عزیزم من اضافه وزن دارم البته از وقتی رژیم گرفتم مشکلم خیلی کمتر شده من از سایت داروکده خریدم ا ...

دایجیستو مگه برای مشکلات گوارشی نیست بعدغذا دل پیچه میگیرم ونفخ .... من کاهش وزن ولاغرشدم ..چه آزمایشاتی دادید عزیزم ؟؟

دایجیستو مگه برای مشکلات گوارشی نیست بعدغذا دل پیچه میگیرم ونفخ .... من کاهش وزن ولاغرشدم ..چه آزمای ...

من آزمایش ندادم عزیزم مشکل بازگشت اسید معده داشتم که الان بهتر شدم دایجستیو هم برای کم شدن نفخ کمک می‌کنه هم برای هضم غذا کمک کننده ست برای کسایی که مشکل برگشت اسید معده دارن هم خوبه