2821
2789
عنوان

انقد لاغرم ….

266 بازدید | 50 پست

انقد لاغرم عین کارتن خوابا شدم 

قبل زایمان خوب‌بودم ولی بعد از زایمان بقدری لاغر شدم که حالم از خودم بهم میخوره 

عین  چوب شدم

سینه هام کوچک بودن ولی همونم دیگه آب شده و آویزون 

شکم و پهلو نداشتم حتی تو مجردی و الانم ک زایمان کردم 

البته دوسال از زایمانم میگذره 

زیر چشمام گود افتاده 

غذا خوب میخورم اما ب خاطر بچه ام فعالیتم تقریبا بیشتر شده

اعتماد ب نفسم جلو‌شوهرم خیلی اومده پایین 

شوهرم میگه مردم کلی خرج میکنن لاغر شن تو خودت لاغری 

ولی من احساس خوبی از این همه لاغری ندارم 

صورتم کشیده اس حالا فک کنید لاغر باشه 

میخوام موهامو کوتاه کنم بلوند کنم ی ذره تپلی شه صورتم 

🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قد و وزنت چیه

من ۱۶۵،۵۵دوس دارم ۶۵بشم ، دوماهی هست کالری شماری میکنم البته نمیدونم وزنم زیاد شده یانه ، ولی باسنم خیلی بزرگ تر شده سینه هامم از امروز درد داره و یکم سفته حس میکنم داره بزرگ میشه ، هرروز سیب زمینی آب‌پز و تخم مرغ آب‌پز میخورم غذا هم زورکی میخورم

هر چیزی زیادش حال آدمو رو خراب میکنه لاغری هم از این قاعده مستثنا نیست سعی کن با کاری شماری برنامه کرفس اول بفهمی واقعا به اندازه ی کافی کالری دریافت میکنی یا نه اگر سعی کن وزنتو در حد نرمال  بالا ببری اول خودت کلی کیف میکنی و اعتماد به نفس پیدا میکنی از لباس پوشیدنت بیشتر لذت میبری چون دیگه خوش اندام شدی هر چی بپوشی بهت میاد .....

قد و وزنت چیه من ۱۶۵،۵۵دوس دارم ۶۵بشم ، دوماهی هست کالری شماری میکنم البته نمیدونم وزنم زیاد شده یا ...

عه ماهم تو روبیکا گروه داریم دسته جمعه کالری شماری میکنیم

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
لینک میزاری برام

باورت میشه انقد که از اول عمرم دنبال این داستانا نبودم اصن نمیدونم کالری  شماری  یعنی چی 

در ضمن من هرچی میخورم چاق نمی‌شم 

قبل زایمان و مجردی هم همین بود داستان 

صبح تا شب غذا بستنی فست فود 

دریغ از پنجاه  گرم اضافه وزن 

اما الان بدجور شدم 

تمام استخوان‌های بالای سینما زده بیرون 

حالت قوز‌ پیدا کردم 

🧿
2790
2823
2791
2779