2777
2789
عنوان

مبل سلطنتی چه رنگی؟

768 بازدید | 21 پست

خانما همسرم مبل مدل امپراطور سفارش داده من خودم راحتی دوست داشتم ولی خوب زیربارنرفت الان انتخاب پارچه ورنگشو بامن گذاشته امشب قراره برم انتخاب کنم چه رنگی سفارش بدم که هم شیک باشه هم ازمدنیافتاده باشه پردهامم بعد ازانتخاب رنگ مبل همون رنگی میخام  بگیرم یه کمکی برسونید لطفا 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرشام نسکافه ای گردویی 

ما هم فرشامون همین رنگیه

مبل و پرده هامون همون رنگیه فقط روشن تر و طلایی توش داره

رو سر بنه به بالین، تنها مرا رها کن/ ترک من خراب شبگرد مبتلا کن/ دردیست غیر مردن، آن را دوا نباشد/ پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن؟...
ما هم فرشامون همین رنگیه مبل و پرده هامون همون رنگیه فقط روشن تر و طلایی توش داره

اخه مبلای الانمون همین رنگه میخام یه تغییری بکنه خونه 

اخه مبلای الانمون همین رنگه میخام یه تغییری بکنه خونه 

توی فرشت چه رنگ هایی هست بجز نسکافه ای گردویی؟

رو سر بنه به بالین، تنها مرا رها کن/ ترک من خراب شبگرد مبتلا کن/ دردیست غیر مردن، آن را دوا نباشد/ پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن؟...
توی فرشت چه رنگ هایی هست بجز نسکافه ای گردویی؟

رنگایه دیگه داره ولی خیلی جزیی زیاد به چشم نمیاد فرشام جدید نیست بعد ها احتمالا عوضشون کنیم