2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه منم پولیپ داشتم دکتر گفت اندازه ش کوچیکه کاریش نداشته باش، ببخشید شما بین دوره هاتون خونریزی یا ا ...

والله ده دوازده روز طول میکشه دوره هام تموم بشه،بین دوره نه،مال شما چند میلیمتره از کی متوجه شدین دارین؟اندازش ثابته ؟قصدبارداری دارین؟

والله ده دوازده روز طول میکشه دوره هام تموم بشه،بین دوره نه،مال شما چند میلیمتره از کی متوجه شدین دا ...

من از بهمن پارسال فهمیدم اندازش ۳ ۴ میلی بود دکتر گف اگه خونریزی بین دوره نداری کاریش نداشته باش

اما الان دو سه باره ۴ روز بعد پری یه ترشح خونی میاد 

حالا نمیدونم چیکار کنم،

کلا بعضی دکترا میگن بردار بعضیا میگن نه با زایمان میره و اینا

عملش سرپاییه و نقاهت زیاد نداره فک کنم

من قصد دارم ولی فعلا نه برای بارداری مشکل ایجاد میکنه؟

من از بهمن پارسال فهمیدم اندازش ۳ ۴ میلی بود دکتر گف اگه خونریزی بین دوره نداری کاریش نداشته باش ام ...

اندازه مال شما کوچیکه اگه بزرگ باشه برا بارداری ممکن مشکل ایحاد کنه

به جهت برداشتنش  مهمتراز سایز علایمشه اگه بین قاعدگیاتون لکبینی دارین از دکتر خوب دیگه ای مشاوره بگیرین

اندازه مال شما کوچیکه اگه بزرگ باشه برا بارداری ممکن مشکل ایحاد کنه به جهت برداشتنش  مهمتراز س ...

اها من باید یه سونو جدید بگیرم تو روز سوم پریودی که تو چ اوضاعیه بعد ببرم پیش دکتر

شما میخواین عمل کنین؟ با چند‌تا دکتر مشورت کنین خوبه

اها من باید یه سونو جدید بگیرم تو روز سوم پریودی که تو چ اوضاعیه بعد ببرم پیش دکتر شما میخواین عمل ...

پولیپو باید بعد پریودی و بررسی کنی دکتر من اینجوری گفت:بعد پاک شدن از خونریزی اصلی نه لکه بینی سونوی واژینال انجام بده

سونویی که قبلش انجام داده بودم دو روز مونده به سیکلم بود دکتر گفت مجدد توروزی که گفتم تکرار کن هنوز سونو جدیدمو پیشش نبردم از دکتر دیگه ای هم مشاوره نگرفتم هنوز

پولیپو باید بعد پریودی و بررسی کنی دکتر من اینجوری گفت:بعد پاک شدن از خونریزی اصلی نه لکه بینی سونوی ...

اها دکتری که سونو انجام داده بود به من گفت روز سوم پری بیا برای سونو

دکتر علت پولیپ نگفت چی باعثش میشه؟ برای شما واسه اقدام به بارداری مشکلی ایجاد کرد؟

اها دکتری که سونو انجام داده بود به من گفت روز سوم پری بیا برای سونو دکتر علت پولیپ نگفت چی باعثش م ...

علتش فکرکنم این باشه که زیاد سردی میخورم و هورمونام بهم ریخته بعد از بارداری

من اقدام نکردم و فعلا هم قصدشو ندارم

وای پولیپ خیلی رو مخه خیلی اذیت می کنه من جراحیش رو پیش دکتر صالح محبی عمل کردم میتونم بگم ایشون نامبر وان هستن توی این زمینه انقدر راحت و بدون نقاهت بود جراحیم که هیچکی باورش نمیشه الان خیلی بهترم اصلا دیگه علائم سابق رو ندارم آدرسشون رو براتون میزارم: تهران، سعادت آباد، میدان کاج، ابتدای سرو شرقی، پلاک 78، ساختمان سعادت، واحد 4

وای پولیپ خیلی رو مخه خیلی اذیت می کنه من جراحیش رو پیش دکتر صالح محبی عمل کردم میتونم بگم ایشون نام ...

عزیزم علایماش چی بود برا شما

چند ساله عمل کردین و چند وقت یه بار کنترل میکنین

ترشحات غیر معمول هم از علایم پولیپه؟

منظور از لک بینی چیه؟من بین دوره ها لک بینی ندارم ولی قبل و بعد شروع پریود دارم