چند وقته شروع کرده به پیام دادن ،من اول فک کردم مجرده بعد عکس دخترشو فرستاد. به هیچ عنوان هم از ظاهر آقاهه خوشم نمیاد حتی به عنوان همکار چون خیلی زیاد به آدم نگاه میکنه و من از چشم آدما حس خوب و بد رو کامل میفهمم ،حس بدی بهم میده نگاهش...نمیخوام فحش اینا بدم یا بلاک کنم ، میخوام محترمانه باشه ،نظرتون چیه ؟
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت
بگو من راجبتون ی حور دیگه فکر میکردم.به نظر میومد خیلی اقای خانواده دوست و پاکی باشین.من که به همجنس خودم خیانت نمیکنم اما توصیه میکنم شماهم بچبی به زندگیت تا از هم نپاشیده.لطفا دیگه جز موارد کاری پیام ندین وگرنه مجبور میشم جور دیگه ای برخورد کنم خدانگهدار
ی خانوم خوشگلم🧚♀️مامان دوتا وروجک شیطون👩👧👦در زمینه های :ساخت و ساز ملک⛏️دعاوی خانوادگی👩⚖️سیاست های خانومانه😉 🌺فست فود🍔بخصوص کباب و برگر😋اطلاعات بالایی دارم😃طرفدار پروپاقرص باب اسفنجی میباشمممم😁❤️خوشحال میشم بیای پیشم دوست جون🌺 کاربری دختر قلقلی مال خودم بود که نمیدونم چرا تعلیقش کردن🫤💔