2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بدبخت نیستی خیلی هم خوشبختی.

سنت کمه زندگی و تمام فرصتهاش جلوی روته.

عاقل باش و بشین ببین از زندگی چی میخوای. برنامه ریزی کن براش. درس پول هرچی که بخوای میتونی بهش برسی چون بهترین سرمایه ها رو داری :

۱. جوونی

۲. انرژی جوونی

۳. فرصت های زیاد برای شکست و تجربه و موفقیت

۴. وقت زیادی داری

۵. زمانی داری زندگی میکنی که دسترسی به همه چی برای خوندن و فهمیدن و آگاهی داری. یوتیوب و کلاسهای آنلاین و.....

۶. از یه مشاور خوب برای هدفمندی زندگیت استفاده کن اگر خودت سردرگمی . 

کاش وقتی همسن تو بودم یکی فقط یکبار اینا رو به من میگفت 

دبیرستان

همین ؟

مرگه که چاره نداشته باشه  ؟

اگر از ته قلبت یه رشته ی دیگه رو میخوای و میدونی توی اون رشته موفق و خوشحالی برو مشاور مدرسه ببین چی کار باید بکنی .

من بلد نیستم سیستم درسیه جدید رو که چه جوریه. 

ولی ببین چه راهکارهای داره.با جدیت ومصمم برو پرس و جو کن 

همین ؟ مرگه که چاره نداشته باشه  ؟ اگر از ته قلبت یه رشته ی دیگه رو میخوای و میدونی توی اون ر ...

هبچی اسمم و نوشتن ک ببینن آمورش پرورش اجازه میده یانه فقط من نبودم زیاد بودن بجه های دیگ.

تا پارسال ک میتونسیم امتحان تعیین رشته مجدد بدیم با بچها تجدیدی ک بتونیم بریم رشته مورد علاقمون اون از بخت بد من امسال درگ برداشتنش😭

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

هبچی اسمم و نوشتن ک ببینن آمورش پرورش اجازه میده یانه فقط من نبودم زیاد بودن بجه های دیگ. تا پارسال ...

بهرحال کل زندگیتو بخاطر یه مشکلی که پیش اومده نباز.

نمیگم انتخاب رشته کم اهمیته اما تو سعی کن دنبال راه حل باشی. اگر شد که چه عالی اگر نشد باز نمیشه که مایوس باشی کل زندگیت. قشنگ بشین برای زندگی و همه چیزت برنامه ریزی کن. برای حال خوبت برنامه داشته باش.

و جدا جدا مشاور حتما برو. مشاور چیزایی رو بهت نشون میده که خودت قبلا اصلا نمیدیدی. البته مشاور خوب پیدا کن. 

ورزش هم حتما توی برنامه ت داشته باش که واقعا غیر سلامتی و خوش هیکلی فکرت هم باز میشه. میگن عقل سالم در بدن سالم کاملا درسته.

برات آرزوی موفقیت و شادی می کنم.