2821
2789
عنوان

اربعین ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 6391 بازدید | 103 پست
خیلی ممنون و اینکه میگن کفش بالاخره پا رو میزنه لازمه دمپایی هم ببرم

بله 

اما يه راهكار بدم بهت از امشب تا زماني كه اعزام ميشيد 

هر شب دو كيلومتري پياده روي كن پاهات عادت ميكنه امكاني كه تاول بزنه كمتره خيلي 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
ممنون حتما کسی دلش نمیخواد بره به منم میگن نرو دوتا بچه دارم شوهرمم راصی نیست ولی گفت دوست داری برو

میدونی خییلی راه هست همش پیاده نمیشع رفت 

ما بیشتر با ماشین رفتیم 

بعد اونجا معلوم نیس چی میگن ی مرد باهات باشه بهتره 

ما خیلی وقته رفتیم مهر بود بنظرم اما بازم هوا گرم بود وقتی آمدیم همه مریض شدیم 

فقط مراقب خودت باش لباس زیر نخی یکبار مصرف از داروخانه بگیر 

خلاصه رفتی واسه منم دعا کن عزیزم 

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی ممنون و اینکه میگن کفش بالاخره پا رو میزنه لازمه دمپایی هم ببرم

بازم سوالي داشتي بپرس 

به نظرم مقنعه بلند خيلي خوبه البته اگه عبا ميپوشي بايد خيلي بلند باشه بايد كه نه بهتره بگم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
التماس دعا عزیزم اما کاشکی ی همسفر داشته باشی بهتر  اخه کشور دیگع هست تنها نری بهتره  ما ...

اونجا انقد ایرانی زیاده ک اصلا فکر نمیکنی تو کشور دیگه ای هستی😂 ما هرکی از بغلمون رد میشد فارسی حرف میزد امقد موکب دارن ایرانیا ک غذای ایرانی همیشه در دسترسه.وای اونجا بهشته انگار همه خدمات رایگانه عالیه

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
میدونی خییلی راه هست همش پیاده نمیشع رفت  ما بیشتر با ماشین رفتیم  بعد اونجا معلوم نیس چ ...

التماس دعا چشم حتما شما هم سر نماز منو دعا کنید اسمم سمیه است خیلی گرفتارم

بله مقنعه به نظرم خیلی بهتره

راسي 

ابليمو تازه و خاكشير هم حتما با خودت ببر 

نياز نيس زياد ببري اما ابليمو رو بكن تو شيشه هاي ابمعدني كوچيكا كوچيكتر ٣٠٠ccمنطورمه 

روزا حتما شربت كن با خاكشسر و اب و در طول مسير بخور كه گرما زده نشي 

اونجا انقد ایرانی زیاده ک اصلا فکر نمیکنی تو کشور دیگه ای هستی😂 ما هرکی از بغلمون رد میشد فارسی حرف ...

ارح این درسته 

وای ی بار داشتیم رد میشدیم پلیس هاشون قشنگ انگار داعش واییی ریش داشتن اخمو هیکلی وای آدم می‌ترسید بخدا  ی جوری نگات می‌کردن

😨🤣

راسي  ابليمو تازه و خاكشير هم حتما با خودت ببر  نياز نيس زياد ببري اما ابليمو رو بكن تو ...

ممنون خدا خیرت بده انشالله هر ارزویی داری براورده بشه به حق این روزهای عزیز 

التماس دعا چشم حتما شما هم سر نماز منو دعا کنید اسمم سمیه است خیلی گرفتارم

به روی چشم عزیزم ♥️

میترسم غذاها دهنی باشه😅😅

نه بابا انقد سروسامون داره موکبای ایرانی ک کیف میکنی.اجیل یا ی چیز مقوی با خودت داشته باش ک جا نگیره مث شکلاتای مغز دار .اینو برا وقتی میگم ک جایی غذاشو دلت نکشید بخوری تو کولت چیزی داشته باشی

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم