2777
2789
عنوان

نمونه برداری از غدد لنفاوی

13094 بازدید | 38 پست

چند روزه متوجه شدم غدد لنفاوی ورم کرده جراح عمومی  رفتم ک با سنو م میگ نمونه برداری کنم بهتره من تو خواب دچار گزیدگی شدم و الان متوجه کیست سینه شدم و غدد لنفاوی ک اندازه یه گردو شده یکم کوچیکتر

پیش یه دکتر دیگه هم برو.

منم یه کم تورم غدد لنفاوی گردن داشتم، پیش دکتر غدد رفتم، گفت پیش گوش و حلق و بینی و دندانپزشک هم برو تا منشاءش پیدا بشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیش یه دکتر دیگه هم برو. منم یه کم تورم غدد لنفاوی گردن داشتم، پیش دکتر غدد رفتم، گفت پیش گوش و حلق ...

سلام عزیزم شما رفتید دکتر 

سونو انجام دادین؟ چی گفتند

منم دارم تورم گره لنفاوی گردن

سلام عزیزم شما رفتید دکتر  سونو انجام دادین؟ چی گفتند منم دارم تورم گره لنفاوی گردن

سلام. من اول فکر کردم مربوط به تیروئیدمه، چون کم‌کاری تیروئید دارم، رفتم فوق تخصص غدد، فقط معاینه کرد و آزمایشمو دید، گفت غدد لنفاوی کمی تورم داره، یا دندونات عفونت داره یا سینوسات، برو پیش دکتر گوش و حلق و بینی و دندانپزشک. اولی رو چند دوره رفتم پیشش، فقط معاینه کرد و آنتی بیوتیک برای سینوسام داد، آخرش بلز با معاینه گفت غدد لنفاویت تورمش کمتر شده. یه دونه دندون خرابم داشتم، رفتم دندونپزشکی درست کردم، ولی بازم یه کم یه حس عجیبی جلوی گلوم دارم. بازم باید برم دکتر

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
سلام. من اول فکر کردم مربوط به تیروئیدمه، چون کم‌کاری تیروئید دارم، رفتم فوق تخصص غدد، فقط معاینه کر ...

من سه ماه پیش رفتم سونو رفتم گفت ری اکتیو و بی خطر

ولی با گذشت سه ماه هنوز  هستند و خیلی حساس شدم روشون

از ترسمم نمیتونم برم ببینم کوچک شده یا نه

شما سوتو رفتید؟ دکتر از روی چی گفت که کوچک شده 

به فاصله چند ماه بعد رفتی پیش دکتر و گفت که کوچک شده 

ببخشید زياد سوال میکنم چون استرس دارم

د

من سه ماه پیش رفتم سونو رفتم گفت ری اکتیو و بی خطر ولی با گذشت سه ماه هنوز  هستند و خیلی حساس ...

خواهش می‌کنم عزیزم می‌دونم چه احساسی داری.

مال منو همش با معاینه و لمس کردن نظر دادن، چون انگار خیلی جدی نبود از نظرشون. فکر کنم بعد از دو ماه رفتم معاینه کرد و گبت کوچیکتر شده

خواهش می‌کنم عزیزم می‌دونم چه احساسی داری. مال منو همش با معاینه و لمس کردن نظر دادن، چون انگار خیل ...

من اصرار و گریه کردم سونو نوشت، وگرنه خودش لمس کرد گفت چیزی نیست

خیلی حساس شدم خدااا

من اصرار و گریه کردم سونو نوشت، وگرنه خودش لمس کرد گفت چیزی نیست خیلی حساس شدم خدااا

انقد بهش فکر نکن. دکتر همون روز اول به من گفت چیز مهم و خطرناکی نیست، منم بهش اعتماد کردم.

بابام سرطان کلیه داشت غده لنفاویش ورم کرده بود

اونوهم برداشتن همراه کلیه ولی هنوز به اونجا نزده بوده سرطان 

نگران نباش ورم دلیل بر چیز بد نیست

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

منم نمونه برداری ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کردم از غده لنفاوی گردنم تا مشکلم پیدا شد 

شماهم محض اطمینان برو حتما من اوایل همش پشت گوش انداختم هی گفتن عفونتع میره سونو نوشتن نرفتم سهل انگاری کردم ک کاش نمی‌کردم 

🌈کاربری سال ۹۷تعلیق شد😐🌈
2790
2778
2791
2779
2792