2821
2789
عنوان

بهم خندیدن

283 بازدید | 16 پست

امروز رفتم بانک با شوهرم تیپم خوب بود مانتو کوتاه مشکی جلو باز با زیر مانتویی سفید و شلوار زغالی مام .کفش اسپرت لژ دار گفتم تصور کنید بعد ارایش ساده داشتم ولی خواب الود بود قیافم فک کنم .همین که رفتم تو دوتا زن کنار هم نشسته بودن منو که دید نمیدونم چی چی میگفت میخندید.براتون پیش اومده هم چین چیزی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بدترش من فشارم افتاده بود تو بیمارستان قش کردم به هوش اومدم داشتن اب قند میدادن بهم دو نفر هم داشتن بهم نگا میکردن و میخندیدن منم تو اون حال همش فکر این بودم که چجوریم که بهم میخندن واقعا ادم میمونه از رفتار خیلیا

بدترش من فشارم افتاده بود تو بیمارستان قش کردم به هوش اومدم داشتن اب قند میدادن بهم دو نفر هم داشتن ...

اخه من تیپم مشکلی نداشت بعد یکیشون با اون یکی میگفت هرهر میخندید

بدترش من فشارم افتاده بود تو بیمارستان قش کردم به هوش اومدم داشتن اب قند میدادن بهم دو نفر هم داشتن ...

من چند بار این اتفاق افتاده برام ی بار تو پلاسکو ی بارم مطب دندون پزشکی

وای اره داشتم امتحان رانندگی می دادم متاسفانه خیلی هول کرده بودم و دستام می لرزید دو تا پشت سریام می خندیدن

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
اخه من تیپم مشکلی نداشت بعد یکیشون با اون یکی میگفت هرهر میخندید

تیپت مشکلی نداشته قشنگ هم بوده

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز