2777
2789
عنوان

افزایش قد

111 بازدید | 10 پست

سلام من خواهرم ۱۰ ،۱۱ سالشه و قدش ۱۶۰ هست 

ولی دلش میخواد قدش بلند تر باشه ، چیکار کنه قدش تا کلاس ششمش ۱۶۳ تا ۱۶۷ باشه؟ 

نکته ای رو هم بگم که ما خانواده مادریمون قدشون یکم کوتاه خاله هام ۱۵۱ یا ۱۵۲ و مادرم ۱۵۲ هست ولی پدرم و خانواده پدریم قدشون بلنده و منم خب به خانواده پدریم کشیده م و قدم ۱۶۷ شده میترسم خواهرم قدش بلند نشه و ۱۶۰ بمونه 

راهکار میخوام برای اینکه قدش بلند بشه 

و اینکه خواهرم میخواد تازه مهر ماه بره کلاس پنجم و چهارم رو تازه تمام کرده^^

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

۱۰سالشه قدش اندازه منه بیست و چهار سالس. اون وقت میگی کمه؟

تا ۱۸سالگی میشه ۱۷۰

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
تو این سن قد خوبی و داره و امکان داره مثل شما به خانواده پدری تون بکشه ژن قدی یش

خیلی می‌ترسیم قدش ۱۶۰ بمونه 

اونم دلش میخواد قدش مثل من معمولی و خوب باشه 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

۱۰سالشه قدش اندازه منه بیست و چهار سالس. اون وقت میگی کمه؟ تا ۱۸سالگی میشه ۱۷۰

از من نباید بلند تر بشه =/میکشمش😂