بچه ها من انلاین شاپ دارم برا مشتری بسته فرستادم سفارشش استیکر چسبی بود همه طرح های متنوع الان رسیده به دستش هرچی از دهنش دراومده گفته مشتریه پسره و دو ساعت تا خونه ما فاصلس خونشون در اومده گفته ک... رم تو این استیکر ترکیبی در صورتی که بخدااا هیچ اشکالی نداره میگه من از همه طرحا میخواستم میگم این اسمش ترکیبیه ما که نمیتونیم از توش جدا کنیم هرچی از دهنش دراومده گفته بلاکش کردم حالا زنگ میزنه تهدید میکنه میگه تو این هفته میام جلو در خونتون چیکار کنم بخاطر حرفای زشتش گفتم پس نگیرم. الان اینطوری میکنه بگم برگشت بزن هزینه رو واریز کنم
اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کلا شد 225 میگم برگشت بزنه ارزش نداره بشینم کل کل کنم
نمیدونم روالش چه جوریه . ولی اگر مطمئنی برگشت میزنه این کار رو بکن. چون شما پول رو نزنی براش اون برگشت نزنه بشینه به ریشت بخنده.
من بودم نمیترسیدم و میرفتم شکایت می کردم. حق نداره همچین حرفهای زشتی به شمای خانم بزنه. خودش هم که فروشنده ست مثل شما. پس باید بالا و پایین کار رو بفهمه و درک کنه نه اینقدر بیشعور باشه. خوبه قبلا با هم معامله کردید و میشناستت و اینقدر بی صفته