2777
2789
عنوان

کمرویی

126 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان یه ماهه نامزد شده ام با فامیل و خانواده همسرم زیاد نمیتونم ارتباط برقرار کنم چیکار کنم راحت بتونم باهاشون حرف بزنم گرم بگیرم هر کاری میکنم حرفم نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از الان که اولشه گرم نگیر

کمتر رفت و آمد کن

و رو نده و اصا خودمونی نشو

اگه همینجوری هستی اصلا سعی نکن خودتو تغییر بدی و همینو ادامه بده

با خانواده ی همسر باید همینجوری بود حتی اگه خیلی خوب باشن

در حد معمولی باش و حریم بینتون و حفظ کن نیاز به گرم گرفتن نیست بستگی به طرف مقابل هم داره من کسی بهم حتی با نگاه انرژی منفی بده نمیتونم ارتباط بگیرم شاید از جانب اوناس این مشکل وگرنه اونا باید کاری کنن تو راحت باشی

خدا بهت رحم کرده ، اصلا باهاشون گرم نگیر و فاصله ات رو حفظ کن. از هر حرف الان بعدها خدا می دونه چه د ...

حرف خصوصی من.نمیزنم که

حرفای عادی که فقط نگن طرف کمرو هس فقط در حد ارتباط عادی

نامزدم خیلی دوست داره باهاشون حرف بزنم ولی من اعتماد به نفسم کمه

باهاشون صحبت کن با اعتماد به نفس

وقتی میری پیششون کلی شیک کن برو که اعتماد به نفست بالا بره

ولی زیاد نرو. خیلی کم

در حد معمولی باش و حریم بینتون و حفظ کن نیاز به گرم گرفتن نیست بستگی به طرف مقابل هم داره من کسی بهم ...

به نامزدم هم همینو میگم میگه نه تو باهاشون گرم بگیر

۴۰ درصد ایراد از,منه ۶۰ درصد اونا

من.کمرویم اونا هم به طرف من نمیان

عزیزم از الان که اولشه گرم نگیر کمتر رفت و آمد کن و رو نده و اصا خودمونی نشو اگه همینجوری هستی اص ...

اخه واسه روحیه خودمم خوبه

اونا خوب هستن خواهر شوهر بچه هس برادر شوهرم هم مجرده اونم خوبه

مامان باباش هم خوبن

از خانواده خودم به خودم خوبن.من.نمیتونم حرف بزنم

به نامزدم هم همینو میگم میگه نه تو باهاشون گرم بگیر ۴۰ درصد ایراد از,منه ۶۰ درصد اونا من.کمرویم او ...

تو خونه وقتی تنهایی روبروی اینه با خودت زیاد حرف بزن این تنها کاری بود ک اعتماد بنفس منو بالا برده ،

حرف خصوصی من.نمیزنم که حرفای عادی که فقط نگن طرف کمرو هس فقط در حد ارتباط عادی

ببین به تجربه بهت می گم ، گوشت عروس برای خانواده شوهر شیرین نیست و سعی در رقابت با جایگاه عروس دارن ، از هر حرفت تلاش می کنن یه بهانه جور کنن . یه وقتایی چشمات گرد میشه از اون بهانه هاشون. می دونم تا برات تجربه نشه باور نمی کنی. خیلی حواست رو جمع کن .

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز