2789
عنوان

دکتر زنان

58 بازدید | 3 پست

خانمای مشهدی بهترین دکتر زنان مشهد کیه؟ علمش خوب باشه کارش خوب باشه وقت بذارع برای بیمار من دکترم فریبا حقی بود متاسفانه نه بخیه زدن بلد بودن نه علمش کافی بود برام، بخیع هام باز شده ۵۵روزه دنبال دکتر خوبم لطفا اگه میدونین راهنمایی کنین

عزیزم دکتر کبریایی به شدت با ایمان و متعهد هستن و خیلی وقت میزاره ولی فقط بیمارستان خصوصی مهر میرن 

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
عزیزم دکتر کبریایی به شدت با ایمان و متعهد هستن و خیلی وقت میزاره ولی فقط بیمارستان خصوصی مهر میرن&n ...

ادرسش زده احمدآباد بین عارف ۲و۴ اشتباه؟

بعد تو نطر سنجیا نوشته رفتار مناسب نداشتن و از روند درمانشون ناراضی بودن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ادرسش زده احمدآباد بین عارف ۲و۴ اشتباه؟ بعد تو نطر سنجیا نوشته رفتار مناسب نداشتن و از روند درمانشو ...

ادرس درسته بین عارف ٢و ٤ ساختمان حکیم ....من هیچ بدرفتاری ندیدم و همیشه مطب ایشون پر مریضه منشی هم خوش اخلاقه دستشم خیلی خوبه

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم