2777
2789
عنوان

همسایمون گیر داده ب راهرووو...

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 44 پست

وا مگه میشه نظافتچی نیاد اخه؟ 😕من تا حالا نشنیده بودم اپارتمان باید ماهی دو دفعه نظافت بشه

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾
بیخیال عزیزم شما که نمیتونین با این وضعیت حاملگی راهرو تمیز کنین !! یا همه همسایه ها پول بزارین رو ...

دیروز همینکارو کردم . امروزم خواب بودم بیدارم کرده با خنده میگه ععع خواب بودی؟؟؟! فک کردم شوهرمه وگرنه در رو باز نمیکردم.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توجه 🔴توجه🔴 کاربر کلاهبردار نی نی‌سایت ✔️ شناسایی شد➡️ برای امینت سایت✅️ این متن رو کپ ...

اسم چنتا کاربری که گفتین هنوز هستن یا تعلیق شدن؟

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
خوب دیگه اون که پشیمونه و مضطر تو چرا بلندگو دست گرفتی و ابروی مسلمان رو میبری؟؟؟ از خدا نمیترسی

اینکه میخوان برن پلیس فتا ازش شکایت کنن بدجور ترسیده ادمی که پشیمون باشه با کاربری دیگش تاپیک اطلاع رسانی مارو گزارش نمیزنه چرا نمیخواید اطلاع رسانی کنید تو سال گذشته کم کاربر های اینجا پول دادن هنوز بالای چندین هزار کاربر اصلا اطلاع ندارن !

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂

منم یه بار همسایه بالاییمون گفت بیا از بالا تمییز کنیم گفتم به من چه من وظیفم هست جلو درمون رو تمیز کنم با راه پله که استفاده میکنم که اونم اگه بقیه بیان کمک انجام میدم وگرنه من تنها که تواین ساختمون نیستم .

وا مگه میشه نظافتچی نیاد اخه؟ 😕من تا حالا نشنیده بودم اپارتمان باید ماهی دو دفعه نظافت بشه

والا اینجایی ک اومدم بی در و پیکره . مدیرشم خودش خسیس و مستاجره ‌ .بیخیاله .

منم یه بار همسایه بالاییمون گفت بیا از بالا تمییز کنیم گفتم به من چه من وظیفم هست جلو درمون رو تمیز ...

خوب گفتی .  اینسری بگه باید جور دیگه باهاش حرف بزنم .خسته ام‌کرده.

اینکه میخوام همرو اگاه کنم گول نخورن بده؟

محتوای تاپیکت بد نیست اینکه تو تاپیکای دیگه میزاری بله کارت بده  خودت شش بار میتونی تاپیک بزنی  از دوستات هم میتونی تو خصوصی درخواست کنی همین تاپیک رو بزنن

من خودم بیزارم تو تاپیکام کامنتای بی ربط با تاپیکم بزارن بخاطر همین تاپیک نمیتونم بزنم از ترس مثل شما که کلا بحث استاترو منحرف میکنید سمت تاپیکای خودتون

زهد ریایی،جهل مقدس...
اینکه میخوان برن پلیس فتا ازش شکایت کنن بدجور ترسیده ادمی که پشیمون باشه با کاربری دیگش تاپیک اطلاع ...

من با اکانت قبلیم ک ب درخواست خودم ترکید به یک نفر پول ریختم ولی نمیدونم ایشونه یان 

ولی چون گفتن احتیاج دارن ایناهزینه رو پرداخت کردم اگ جایی دیگ صرف شده باشه راضی نیستم فقط بخاطر خدا بهش کمک کردم هرچی هم باشه گردن خودش 

یه صلوات  🤍

همسایه روبرویی منم گفت بیا کوچه رو بشوریم دم درمون 

شوهرم بهش گفت من اجازه نمیدم زنم بیاد کوچه بشوره شما هم نشور

مگه کوچه هم میشورن 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
اتفاقا خیلیم کارتون درسته

یک عده ریختم سرم بابا اطلاع رسانی کنید !

تروخدا متن منو کپی کنید تو تاپیک ها بزارید یا خودتون تاپیک بزنید طرف ارث پدرش که پول داده دو میلیون داد به این خانوم یکی یک میلیون داد یکی نصف حقوق یک ماهشو داد در راه خدا همرو دیشب شات گرفتم تو تاپیکم گزاشتم که گزارشش زدن 

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂
اسم چنتا کاربری که گفتین هنوز هستن یا تعلیق شدن؟

دیروز تعلیقش شد

محتوای تاپیکت بد نیست اینکه تو تاپیکای دیگه میزاری بله کارت بده  خودت شش بار میتونی تاپیک بزنی ...

شش تا تاپیکمو زدم!

من با اکانت قبلیم ک ب درخواست خودم ترکید به یک نفر پول ریختم ولی نمیدونم ایشونه یان  ولی چون گ ...

دیشب تاپیکو منو ترکوندن چون با سند مدرک بود حیف تمام اسکرینا به باد رفت داشت میرفت پر بازدید تعطیلش کردن این خانومم تهدید شده ب فتا

محتوای تاپیکت بد نیست اینکه تو تاپیکای دیگه میزاری بله کارت بده  خودت شش بار میتونی تاپیک بزنی ...

اینکه استاترو دارم اطلاع میکنم فکر نکنم کار بدی باشه