2777
2789
عنوان

خوش به حالش که اینقدر خوشبخته ...

234 بازدید | 6 پست

امروز تو خیابون داشتم از گرما ذوب میشدم پیاده بودم لباس ارزون قدیمی تنم بود یکی از فامیلهامون رو دیدم که همزمان با من ازدواج کرده بود ماشالله اصلاً تکون نخورده بود خوشتیپ و خوش لباس شاسی بلندش کنار خیابون پارک کرده بود برا بچه هاش بستنی خریده بود من حسود نیستم و تو دلم آرزو کردم همیشه اینجور خوشحال باشه ولی دلم برا خودم بد جوری سوخت من آدم بدی نبودم ولی خوشبخت نشدم از یه طرف خانواده شوهرم زندگی رو برام جهنم کردن از طرف دیگه اوضاع مالی خراب تو رو خدا برام دعا کنید به هر دری میزنم به رو بسته شده

انشاالله توعم به خواسته هات برسی:)

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توکلت ب خدا باشه خدای توهم بزرگه

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

خداي توام خداي همونه … پس راضي باش

من غلط کنم که به رضای خدا راضی نباشم ولی واقعیت هم وجود داره من نوزده سال تو خانواده شوهرم سرکوب شدم و رنگ خوشی ندیدم اونقدر که استرس تبدیلم کرده به یه زن افسرده که عوارض عصبی باعث مشکلات گوارشی هم شده برام یه عمر پاکدامن بودم ولی بهم تهمت زدن خدا هم جوابشون رو نداد