2777
2789
عنوان

با پسری ک ..

161 بازدید | 18 پست

دانشجو پزشکیه همش پیام میده میخواد رابطه داشته باشه ولی ازون طرف میگه واسه ازدواج نمیخوادت چکار کنم دو سه بار بهش گفتم دیگ پیام نده بازم پیام میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاکش‌کن😐😐

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بلاک، قطع رابطه از هرجایی

من نمیگم هدف همه باید ازدواج باشه، اکثر ازدواجا الان از دوستی شروع میشه

ولی این ک رک گفته برای ازدواج نمیخادت خب خودش رو راست گفته واسه چی میخاد دیگه، حتی ی لحظه ام بهش فکر نکن

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

هدفش فقط سواستفادس اینو جدی بگیر ک میگه برا ازدواج نمیخادت چون ما دخترا اولش این حرفو جدی نمیگیریم فک میکنیم میتونیم نظرشو تغییر بدیم ولی بعد ک از احساساتمون سواستفاده کرد رفت یا خودمون مجبور شدیم بزاریم بریم میفمیم ک از اولم بدردمون نمیخورده حالا چ دکتر باشه چ مهندس چ خوشتیپ باشه چ پولدار وقتی تو رو برای زندگی نمیخاد بدرد نمیخوره

نمیشه یه دختر رو‌ یه شب دوست داشت، یه شب نداشت

نمیشه بهش گفت یه روز باش وُ یه روز نباش

نمیشه یه‌ روز عاشقش باشی وُ فردا جاست فرند

نمی‌شه امروز برای پریودش مفنامیک اسید وُ شکلات بخری وُ فردا بهش بگی «باز سگ شدی چرا؟»

نمیشه یه روز نگرانش باشی وُ فردا بی‌تفاوت

نمیشه امروز با قلب سِیوِش کنی وُ فردا با نام وُ نام‌خانودگی

نمیشه پیش یه سری ها ببریش وُ پیش یه سری ها پنهانش کنی

نمیشه یه روز قول ازدواج بدی وُ کارِت که راه افتاد بزنی زیرش

نمیشه

نمیشه‌ دوست داشتن یه دختر به نیازای جسمیت وابسته باشه وُ توقع داشته باشی اون دلگرم باشه به رابطه.

دوست داشتن نصفه و نیمه به درد هیچ دختری نمیخوره ؛)

شوهر منم از این چرت و پرت ها میگفت زودتر از همه هم اومد گرفتم 

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋