نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 عنوان قرمه سبزی 150 بازدید | 20 پست از دیشب واسه امروز ناهار قرمه سبزی گداشتم و داره میپزه رو گاز بنظرتون جامیفته خوب میشه یانه آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...) 1402/05/08 | 10:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48533 اره اتفاقا 😍😍😍نوش جان روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 اره اتفاقا 😍😍😍نوش جان واسه اولین باره که این همه ساعت یه خورشت رو گداشتم بپزه آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 اولین بار درست میکنی؟ قبلا درست کردم ولی این همه ساعت نزاشتم مثلا از صبح میزاشتم تا طهر اماده میشد ولی اونجوری که میخاستم درنمیومد گفتم شب قبلش بزارم ببینم چطوری میشه آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48533 واسه اولین باره که این همه ساعت یه خورشت رو گداشتم بپزه درستش اینه دیگه اروم اروم بپزه 😍🌺🤗 روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 درستش اینه دیگه اروم اروم بپزه 😍🌺🤗 دلم میخاد مثل قرمه سبزیای رستورانی بشه عاشق قرمه سبزیاشونم آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
گل_چیچک عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 1676 من قرمه سبزی خیلییییی دوست دارمممدلم ضعف رفت🥺نوش جونتون❤ #زندگی خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق بگذرونیش🦋🌼
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 من قرمه سبزی خیلییییی دوست دارممم دلم ضعف رفت🥺 نوش جونتون❤ اگه نسوخت و خوب شد واست با پست پیشتاز میفرستم😂😂 آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
بانوبهاریn عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 22731 واسه اولین باره که این همه ساعت یه خورشت رو گداشتم بپزه واا مگه میخای حلیم بپزی اینهمه ساعت دیگه ویتامینی تواون غدانمونده
گل_چیچک عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 1676 اگه نسوخت و خوب شد واست با پست پیشتاز میفرستم😂😂 احتمال نمیدم حتی لوبیاهاشم سالم برسه🥲😂😂 #زندگی خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق بگذرونیش🦋🌼
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48533 دلم میخاد مثل قرمه سبزیای رستورانی بشه عاشق قرمه سبزیاشونم من عاشق سوپ رستورانم 😅😅 روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 واا مگه میخای حلیم بپزی اینهمه ساعت دیگه ویتامینی تواون غدانمونده 😂😂😂😂ویتامین میریزم داخلش خوبه؟ آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 احتمال نمیدم حتی لوبیاهاشم سالم برسه🥲😂😂 😂😂😂😂 آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 من عاشق سوپ رستورانم 😅😅 من قرمه سبزیاشونو دوست دارم خیلی آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)