2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه عالمه پیاز بریز کف تابه روش مرغارو بچین روی اونم پر از پیاز کن دوباره...بعد ادویه ها و نمک بزن و یع بوته سیر هم بذار وسطشون دولیوانم اب بریز...در تابه رو بذار چهل دیقه بعد مرغ خوشمزه اماده س...میتونی یکمم بعدش سرخ کنی یا نکنی

مرغ رو اول خوب سرخ کن

بعد پیاز فراوان خلال ریز کن،با کمی هویج خلالی و خوب سرخ کن، در اخر زردچوبه فلفل نمک و قره قروت بزن، اب هم بریز در حدی رو مرغارو بگیره

مرغ هم بزار داخلشون اول حرارت زیاد کن جوش اومد کمش کن

ولی ابشون خیلی کم شد زعفران دم کرده هم اضافه کن بزار ربع ساعت دیگه بمونن و نوش جان کن

من مرغام معروفه😅با همین دستور

مهم ترینش قره قروت ترش هست ک البته ما بهش میگیم ترف.. 

منم با مرغ پختن همیشه مشکل دارم و هر کاری میکنم بازم آخرش از مرغ بو میاد 

مثلا موقع پختن پیاز و سیر میندازم توش 

یا بعد پخت با زعفران و رب مزه دارش می کنم اما انگار نه انگار

چند باری هم توش فلفل دلمه ای هم ریختم که از طعمش خوشم نیومد

مرغو اول با زردچوبه و نمک تفت بده . بعد مرغا رو بذار تو ی ظرف دیگه توی همون ماهیتابه۲ تا پیاز رو نگینی خرد کن بهش نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه و فلفل قرمز بزن بعد بهش فلفل دلمه اسلایسی و هویج حلقه حلقه شده اضافه کن بذار یکم تفت بخوره بهش یک قاشق و نیم رب گوجه اضافه کن وقتی بوش بلند شد مرغا رو اضافه کن بذار با ۲ لیوان آب بپزه

اول من مرغ رو میزارم با برگ بو و پیاز یه ربع تا ۲۰دیقه بجوشه

بعد آبش میریزم بیرون و مرغارو میشورم 

پیاز رنده شده ادویه و رب تفت میدم مرغارو میچینم فلفل دلمه ای هویج و ذرت میریزم آب اضافه میکنم میزارم تا بپزه اخرشم چندقاشق زعفرون اضافه میکنم

#کاهش۳۸کیلو⬅۷۲⬅هدف ۶۵

اول پیاز و کامل با زردچوبه سرخ کن سرخ که شد از ماهیتابه بردار بعد مرغارو داخل روغنِ زردچوبه ای سرخ کن...بعد ۳ قاشق رب و تفت بده و پیاز و مرغ و رب و داخل یه قابلمه مخلوط کن کمی فلفل سیاه اضافه کن دوتا دونه هل بشکون و یه کوچولو فلفل دلمه.اخرسر که مرغا پخت هل هارو بردار...برای خوش طعم و رنگ شدن مرغاتم میتونی یک قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده بریزی داخل مرغت البته وسطای پختش