2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نوشتی من ۱۴۰تا تسبیح نذر کردم  میتونستی بگی ۱۴0۰۰صلوات نذر کردم تسبیح تنها چیه این وسط

چ فرقی داره مهم نیته

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
فکر کردم میخای ۱۴۰تا تسبیح پخش کنی

ع

عه راست میگی حالا فهمیدم منظورتو

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
بعله😄 ببخش نمیتونم کمک کنم  حالا فردا دوباره تاپیک بزن تو ساعت پربازدیدی انشاالله برمیدارن و ...

خب حداقل ی ده تسبیح صلوات بفرست دیگه کمه    

خب حداقل ی ده تسبیح صلوات بفرست دیگه کمه      

خودم خیلی نذر کردم وهنوز نفرستادم🥲

شرایطم یه جوریه واقعا نمیتونم میمونه ب گردنم

توام بزور ننداز ب گردن بقیه شاید تورودربایسی گیر کننو قبول کنن ولی فرستاده نشه🤭😅

یه دور تسبیحو فردا میفرستم 

انساالله حاجت روا شی

خودم خیلی نذر کردم وهنوز نفرستادم🥲 شرایطم یه جوریه واقعا نمیتونم میمونه ب گردنم توام بزور ننداز ب ...

خب اگ قبول کنن نفرستن گردن اوناس دیگه ن من

دمت گرم مرسی