2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بله من  هفت ماه تموم نشده  خداروشکر خیلی راضیم قبل ۱۴۰ الان ناشتا صبح ها 98,99 نه مجر ...

سلام

میشه بفرمایید معده درد دارید یا نه و پیش چه دکتری عمل کردید و چند ماه پیش بوده و چقدر هزینه کردید ؟ آیا راضی هستید از دکترتون؟ 

ببخشید سوالاتم زیاد شد چون منم هم وزن شما هستم پرسیدم 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

کار به بارداری نداره اطراف من خیلی ها انجام دادن از لحاظ اندام که خیلی لاغر شدن فقط بديش این که ...

میدونم من چون بچه ندارم بهم گفتن بهتره قبل از بارداری عمل کنی ولی میترسم بعدش چون غذا کم میشه شیرم خوب نباشه و بچه وزن نگیره ...

سلام میشه بفرمایید معده درد دارید یا نه و پیش چه دکتری عمل کردید و چند ماه پیش بوده و چقدر هزینه کر ...

سلام گلم 

من قبل عمل زخم معده داشتم با عمل برداشته شد 

بله سوزش معده دارم با خوردن قرص امپرازول خوب میشم چون هی قبل عمل هم مصرف میکردم 

دکتر عطاالله محمدی در سنندج 

حدود هفت ماه پیش بود 

60و خورده ای شد با آزمایش و... چون بیمارستان خصوصی بودم

آره شکرخدا خیلی دستش شفا داره خیلیا از خارج ایران برگشتن پیشش عمل کردن ...

خواهش میکنم درخدمتم 

سلام گلم  من قبل عمل زخم معده داشتم با عمل برداشته شد  بله سوزش معده دارم با خوردن قرص ا ...

خیلی ممنونم که وقت گذاشتید 🙏🏻‌ امیدوارم هر چه زودتر به وزن ایده آلتون برسید دوست مهربونم 🧡😍

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

میدونم من چون بچه ندارم بهم گفتن بهتره قبل از بارداری عمل کنی ولی میترسم بعدش چون غذا کم میشه شیرم خ ...

ربطی نداره نگران نباش 

دکترم گفت بعد 18ماه می‌تونه باردار شی که من نرفتم سر خونه زندگیم 

بعدشم به جای چیزای الکی و بد و پرکالری 

مغزیجات خوب قیسی انجیر اینجور چیز ها در بارداری بهتره پ چاق نمیشی و بچه خوب وزن میگیره هیچ مشکلی هم پیش نمیاد 

میشه بگید بعد اسلیو ک پوست شل میشه با ورزش کردن میشه سفت بشه

اگه جوون باشی بله با ورزش درست میشه (بدن‌سازی)

پلی کسی مثل من اضافه وزن زیادی داشته باشه شکمش هیچ کاریش نمیشه کرد جز عمل که چون بچه دار نشدم عملم نمیکنن