2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه جدی جواب میده ؟ مرسی عزیزم 😢❤️

من خودم هر کسی میاد پی وی می‌فرسته میرم غرفش میبینم 

و فالو میکنم

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

اینم یه غرفه دیگه چشم گلم https://basalam.com/hanaart

این لینک که دادی قیمت هاش رو خیلی بالا گفتید این با سلام خوبیش به قیمت های پایینش هست

مثلا من برای دخترم جوراب شلواری خریدم ۱۸۰ از باسلام خریدم ۴۰ تومن

با همون جنس و  کیفیت 

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

ممنونم مهربونم بهم بگو اشانتیون بذارم برات 😁😅

من موقعی که شوهرم حسابم رو شارژ میکنه همه رو همون روز توی باسلام سفارش میدم حیف که الان حسابم خالی وگرنه ازتون خرید میکردم

ماه گذشته از ۲۴ تا غرفه خرید کردم شوهرم میگفت آخر سر بیست و سی میاد یه گزارش ازت میگیره  

حالا انشالله شارژ کرد حتما میام 

خب غرفه ها قیمت پایین بالا دارن همه ارزون قیمت نیستن

آره ولی خوب اونجوری فروش شون بیشتر 

توی اون تایمی که آف میذارن در واقع دون می‌پاشند و مشتری جمع میکنن طرف میبینه ارسالش خوب بود و جنسش خوب بود دفعه بعد میره همون غرفه