2777
2789
عنوان

اولیت ب تجربی.... ؟🤡

304 بازدید | 25 پست

من تو کرج زندگی میکنم به نظرتون با اولیت ب میشه ثبت نام کرد؟ آخه نمیفهمم چرا بعضیا میگن آره بعضیا نه من خودم کسی رو میشناسم که گفت دخترم با اولویت ب ثبت نام کرد ...به نظرتون شانس دارم؟

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!

اره

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من با ج ثبت نام کردم البته 5 سال پیش

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
آره چرا که نه اگه نمونه و تیز نیستی

نیستم ولی آخه خیلیا میرن تجربی احتمالش کمه جا باشه...از استرس دارم میمیرم ..

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!
شانس هست ولی کمه زودتر باید بری

فقط یه سوال داشتم من باید برم شماره بدم به دبیرستان؟که اگه جا بود زنگ بزنن یا نه صبر کن زمانش برم ثبت نام ؟ چون یادمه یکی میگفت زنگ زدن بهم

من با ج ثبت نام کردم البته 5 سال پیش

آخه گلم الان خیلی چیزا تغییر کرده

تازه یه قانون مسخره هست که دیگه نمیتونی رشته اتو تغییر بدی! میبینی چقدر مزخرف شده؟

اره اگر جایی ظرفیت آ رو پر کرده باشه بعد نوبت ظرفیت ب میشه شانسش کمه ولی ممکنه...

آره میدونم امیدوارم همچین چیزی بشه :*)

میتونی چون همه کسایی که اولویت الف بیارن نمیرن‌ تجربی که 

بخدا بیشتریا میرن...:*) یعنی بگم همه بهتره، عمرا کسی تجربی بیاره بره یه رشته دیگه چون در این صورت خوانواده نمیزاره

بخدا بیشتریا میرن...:*) یعنی بگم همه بهتره، عمرا کسی تجربی بیاره بره یه رشته دیگه چون در این صورت خو ...

نه گل بعضیا نمیرن... 

بعد زود بری جا گیرت بیاد میشه نگران نباش خیلیا میگن رفتن 

امیدوارم بتونی بری :)💗