2777
2789
عنوان

یه رفیق دارم که ...

120 بازدید | 6 پست

یه رفیق دارم ک پنج شیش ساله رفیقیم حتی رفت و آمد خونگی داشتیم با هم دختر خوبیه ولی یه رفتاری دیدم ازش خوشم نیومد نمیدونم شاید من زیادی حساسم ,من یه مدت یه کافه ای پاتوقم بود رفیقای جدید پیدا کردم اینم‌سریع تا فهمید همش میرع اون کافه من مشکلی ندارم اما چند شب پیش زنگ زد گفت من فلانی و خونم دعوت کردم(دوستای کافم)شام‌موندن شبم گذاشتم بمونم و اره بدون اینکه خال منو بپرسه اینو گفتو بعدشم دیگه حرفی نزد چرا باید همچین رفتاری کنه؟سنشم‌کم نیست من خوشم‌نیومد از برخوردش بچه بازیهه نمسدونم‌ دوستیمو ادامه بدم یا نه حس میکنم بچه بازی و حسادته

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

میتونست من رو هم دعوت کنه اما نکرد حتی تعارف خشکم مزد اونقدر با هم راحت بودیم ک‌اگه مثلا میگفت نمیشه هم‌نمیرفتم و بهم بز نمیخورد

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

منم کلی رفیق ناباب داشتم...

ولی ببین آدم نباید رفیقشو بت ی رفیق دیگش آشنا کنه...

من الان دوساله دور رفیق و پسر و ی خط بزرگ کشیدم... زندگیمم خیلی بهتر شده...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کلی رفیق ناباب داشتم... ولی ببین آدم نباید رفیقشو بت ی رفیق دیگش آشنا کنه... من الان دوساله دو ...

منم حس میکنم دور از رفاقت آرامشم بیشتره تا فهمید مدیر فروش شدم ارتقای شغلی گرفتم رفتارش عوض شد همش رقابت داره تو رفتاراش

متاسفانه بله از رفتارش مشخصه که عقلش خیلی بوس و بهتره بیشتر ادامه ندی 

درسته👌🏻

منم حس میکنم دور از رفاقت آرامشم بیشتره تا فهمید مدیر فروش شدم ارتقای شغلی گرفتم رفتارش عوض شد همش ر ...

خوب دیگه...

ببین نبود این آدما بهتر از بودنشونه...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...