2777
2789
عنوان

دخترای مجرد بیاین یه سوال دارم

95 بازدید | 12 پست

شما اسم زن دایی مامانتون رو میدونین؟ مثلا زن دایی یا زن عمو حالا مامان یا بابا فرقی نداره همه اینا رو اسمشونو میدونین؟ 

من یکی از زن دایی های مامانم میدونم ولی یکی دگ چون داییش فوت شده کم میبینیم و خوب نمیشناسم الانم ده سال بیشتره من ندیدمشون امشب اومدن خونمون .. بعد من میخواستم عکس بگیرم اسمشون رو نمیدونستم حالا از وقتی رفتن نشستم و فکر میکنم و عذاب وجدان گرفتم انگار یه بی احترامی بزرگ کردم 🥺.... 

یک عدد چپی 

آره میدونم آخه این چه فکریه نمیدونستی که نمیدونستی

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

اسم زنعموشو نمیدونم🥲

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین فک کردم اسم ی زنداییشم نمیدونم🤣🤣 دیگه میرم تا سوتی بیشتر ندادم

آره میدونم آخه این چه فکریه نمیدونستی که نمیدونستی

وای انقد فکرم مشغول شده میگم کی گفت با گوشی دیگه هم عکس بگیرم که من مجبور شدم صداشون بزنم که به دوربین نگاه کنن بعدم گفتم اسمشون چیه ؟! یا میگم کاش اصلا نمیپرسیدم و همونطوری عکس میگرفتم تقصیر مامانمه دگ اصرار میکنه من بیام😂

یک عدد چپی 

بابا ول‌ کن  من از خانواده پدری فقط با بابام در ارتباطم🚶‍♀️

الان میخواستم بگم بگین عادیه که آروم شم ولی تو اعتماد بنفس منو یک لول بالاتر بردی💖😅

یک عدد چپی