2789
عنوان

خشکی مغز

| مشاهده متن کامل بحث + 16354 بازدید | 25 پست
نوراحیل خانوم بعد پنج دقیقه حالت سجده نشست دیگ دراز بکشم  و بخوابم یعنی تا صبح جذب میشه کم کم؟ ...

آره عزیزم ۵ دقیقه به حالت سجده بشین بعد بگیر بخواب مطمئن باش جذب میشه اصلا نگران نباش ببین این روغنی که استفاده میکنی یه بخاراتی داره که جذب مغز میشه حتی یه نفر از نزدیکانم که سینوزیت وحشت ناکی داشت همینجوری به همین روش هرشب روغن بنفشه بر پایه کنجد استفاده کرد البته با دستور پزشک بعد از ۱۰ شب حالش خوب شد کامل جذب میشد

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
مغز ت خشک نیس باید بری روانپزشک

عزیزم خیلی از بیماری های اعصاب روان منشا مزاجی دارن مثلا افرادی که وسواس دارن طبق نظریه پزشکان و طب سنتی سردی مزاجشون و مغزشون به شدت بالاست همین سردی زیاد مغز رو به این روز میندازه  یا افرادی که افسردگی خشم فراوان یا توهم دارن سودای بدنشون زیاده که باید دفع بشه  و....... این افراد در در کنار درمان توسط اعصاب روان باید  درمان مزاج شناسی هم بشن تا از ریشه و اساس خوب بشن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه دوساله دارم داروهاشو میخورم داروهای روانپزشکی ولی تاثیر آنچنانی ندیدم☹️طب سنتی فک کنم بهتر ...

سلام عزیزم اره طب سنتی رو پیش برو و پیگیرش باش سعی کن کم کم داروهاتو هم قطع کنی فقط برنامه غذاییتو درست کن برای خشکی مغز. روغن زیتون. روغن بنفشه کنجدی . شیربرنج. فرنی . زردک و.... استفاده کن . دمنوش های آرام بخش مثل استخودوس بابونه بهارنارنج سنبل طیب و.. 

و نکته مهم اینکه تا میتونی خوراکی های صنعتی رو حذف کن از برنامه غذاییت

متاسفانه زندگی ما کلا صنعتی شده و همین باعث خشکی مغز و خیلی از مشکلات دیگه میشه 

متاسفانه دوساله دارم داروهاشو میخورم داروهای روانپزشکی ولی تاثیر آنچنانی ندیدم☹️طب سنتی فک کنم بهتر ...

سلام عزیزم 

ببخشید شما ریزش مو هم داشتید؟

خشکی مغز رو چطوری درمان کردی؟

لطفاً راه های ساده رو برام بنویس

وسواس فکریم بالاست زیادی به سر و صدا حساسم

منم همینم رفتم گفتن خشکی مغز اضطراب بالا، وسواس شدید، افکار منفی ، اولش چشمام خشک میشد پوستم گرمی میخوردم سردرد شما خوب شدی؟

مغز ت خشک نیسباید بری روانپزشک

چرا هرچی میشه شماها یم تعداد کم مردمو هدایت میکنین به سمت روانپزشک و اینا تا برن قرصهای خانمان سوزو امتحان کنن. حداقل سر رشته ای ندارین مجبور نیستین نظری بدین . خشکی مغر عامل کلیه بیمارهای اعصابه و هیچ روانپژشکی مایل به شنیدن این حرفها نداره چون نونش آجر میشه

راهش اینه که باید ابتدا در حالت سجده قرار بگیرید و بعد رو غن رو در بینی بچکونید
اینجوری به جای اینکه وارد حلق بشه، وارد سر میشه
و بعد از اینکه روغن رو ریختید، حداقل ده دقیقه تو همون حالت بمونید تا روغن به خوبی وارد سر بشه

راهش اینه که باید ابتدا در حالت سجده قرار بگیرید و بعد رو غن رو در بینی بچکونید

اینجوری به جای اینکه وارد حلق بشه، وارد سر میشه

و بعد از اینکه روغن رو ریختید، حداقل ده دقیقه تو همون حالت بمونید تا روغن به خوبی وارد سر بشه