2789
عنوان

خشکی مغز

16355 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من می‌خوام واسه خشکی مغز روغن بنفشه کنجد بریزم تو بینی ولی نمیدونم چرا هر جوری میریزم می‌ره تو حلقم و اینکه چرا میگن قبل خواب باید استفاده کرد؟؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آره هرکاری کنی میره داخل حلق ولی زمانی که ریختی بلافاصله ۵ دقیقه به حالت سجده بشین کم تر وارد حلق میشه و تاثیرش بیشتر میشه روی مغز

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
واقعا توقع داری بره تو مغزت؟ بینی به مغز راه نداره نهایت میره تو سینوس هات و سردرد میشی

عزیزم تاثیر داره من تجویز چندین دکتر رو دیدم و وارد سینوس ها هم که بشه باعث سردرد نمیشه سینوس ها رو باز میکنه و باعث خوب شدن سینوزیت میشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دوساعت قبل حمام روغن بادام شیرین به کل سرت بزن خیلی عالیه واسه خشکی مغز

چه خوب 

عزیزم تاثیر داره من تجویز چندین دکتر رو دیدم و وارد سینوس ها هم که بشه باعث سردرد نمیشه سینوس ها رو ...

اتفاقا من خودم برای سینوزیت ی روغنی که دکتر طب سنتی داده بود استفاده کردم.همونجوری هم که خودش گفته بود استفاده کردم چنان سردردی شدم که چشام داشت کور میشد.تمام سرم داشت میسوخت.دیگه پشت دستمو داغ کردم ازین کارا نکنم

اتفاقا من خودم برای سینوزیت ی روغنی که دکتر طب سنتی داده بود استفاده کردم.همونجوری هم که خودش گفته ب ...

عزیزم شماحتما یه مشکل دیگه داشتید که شاید دکتر متوجه نشده وگرنه من بیشتر از ۲۰ نفر از اطرافیانم رو میشناسم از پیر و جوون که مشکلات سینوزیت و سردرد داشتن وبا روغن بنفشه ....حالشون خیلی خیلی بهتر شده حتی یکیشون ۱۰ روز مداوم به صورت خاصی استفاده کرد و سینوزیتش کاملا رفع شد خودمم طبق تجویز پزشک استفاده کردم و خیلی موثر بوده 

آره هرکاری کنی میره داخل حلق ولی زمانی که ریختی بلافاصله ۵ دقیقه به حالت سجده بشین کم تر وارد حلق می ...

نوراحیل خانوم بعد پنج دقیقه حالت سجده نشست دیگ دراز بکشم  و بخوابم یعنی تا صبح جذب میشه کم کم؟

چون من وسواسم بالاست هی میگم چرا نرفت ته بینیمو یا مثلاً دراز میکشم احساس میکنم میلغزه میاد پایین و میترسم اینجوری زیادی اثر نکنه