2777
2789

شاید فولیکولت داره رشد میکنه شاید تخمک داری آزاد میکنی در نهایت با سونو مشخص میشه

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم اهل جنوب غربم کلان شهرمون نخله کارمردمم پرورش نخل ونخلداری وباغبونی الانم فصل خارک هنوزرطب وخرمادرست نشدنه ولی توای گرمای تابستون چراالان میخای بخری معمولان زمستون میخرن توهلوای خرمایارنگینک 

براچی کیست بیاره و براچی نصرف کنی

برای اینکه این ماه تخمک کشی دارم میترسم کیست بشم به نظرت اگه کیست شدم عمل کنسل میشه

خدایا امیدم رو تا امید نکن برای باردار شدنم صلوات بفرستید  
من خودم اهل جنوب غربم کلان شهرمون نخله کارمردمم پرورش نخل ونخلداری وباغبونی الانم فصل خارک هنوزرطب و ...

این ماه تخمک کشی دارم میگن مقویه هم خوذم میخورم هم همسرم روزی یه قاشف با عسل حالا تخمدان هام درد دارن احیای سنگینی میکنم

لابدفعالش کرده چون خیلی گرمه وقویی کلان برانازایی وپسرزایی استفادمیشه

یعنی این دردا چیزی نیست آخه زیر شکمم سفت شده و تخمدانام هم درد دارن فردا میرم سونو خیالم راحت شه

حتمان بروبعدگرده هم زیادنخورخیلی گرمه حساسیت میاره یاعطسه یاسرفه یاخارش چشم یاتنگی نفس میاره 

آره سرفه به حدی داشتم رفتم سی تی انجام دادن دکتر دارو داد خوب شدم ولی خوب چاره ای نداذم تا الان دو بار تخمک کشی کردم اینبار میخوام کیفیتشون خوب باشه